:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/ATUnCdITXsEyjxoCMsX2/4320ddb26522aed5012db1acf26e32.jpeg)
Fruit Dessert met Gelatine en Kwark
Kwarkbodem met fruitgelei
Ingrediënten
MAND
- 500 g klonterige kwark
- 2 stuk ei
- 1 stuk vanillepudding
- 3 el Zoetstof
VRUCHTENGELEI
- 200 g Bevroren bessenfruit
- 1 stukjes Rode gelatine Dr Oetker
Laatste folders
Procedure
MANDJE: Meng alles samen en laat het bakken. 170°C/ongeveer 40 min.
VRUCHTENGELEI: We leggen het fruit op de al gekoelde korst.
We bereiden de gelatine volgens de instructies (we doen gelatinepoeder en 2 el suiker in 250 ml water, koken ongeveer 1 min., Haal van het vuur en roer tot het dikker wordt) en gieten het licht afgekoeld over het fruit. We zetten het minstens een uur in de koelkast.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Fruit Dessert met Gelatine en Kwark
Kwarkbodem met fruitgelei
MANDJE: Meng alles samen en laat het bakken. 170°C/ongeveer 40 min.
VRUCHTENGELEI: We leggen het fruit op de al gekoelde korst.
We bereiden de gelatine volgens de instructies (we doen gelatinepoeder en 2 el suiker in 250 ml water, koken ongeveer 1 min., Haal van het vuur en roer tot het dikker wordt) en gieten het licht afgekoeld over het fruit. We zetten het minstens een uur in de koelkast.
Hoe heb je dit recept gemaakt?