ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Franse aardappelen

Recept voor heerlijke Franse aardappelen, die we allemaal liefhebben.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 kg Aardappelen gekookt in de schil Toegevoegd aan
  • 100 ml melk Toegevoegd aan
  • 100 g harde kaas Toegevoegd aan
  • 4 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 1 stukjes zure room Toegevoegd aan
  • 1 stukjes worst Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
  • Schuurpapier Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

We koken de aardappelen in de schil en pellen ze na afkoeling.

2. Stap

We koken de worst en drie eieren.

3. Stap

In een kom mengen we zure room, melk en een ei.

4. Stap

Snijd de aardappelen in plakjes en leg de eerste rij op een ingevette bakplaat.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bestrooi ze met zout, kruiden en rozemarijn.

6. Stap

We leggen de gesneden eieren en worst op de aardappels.

7. Stap

We mengen de aardappelen opnieuw.

8. Stap

Giet alles over met de saus en bestrooi met kaas.

ADVERTENTIE
9. Stap

Franse aardappelen bakken we in een oven voorverwarmd op 180°C voor ongeveer 40 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Franse aardappelen

Recept voor heerlijke Franse aardappelen, die we allemaal liefhebben.

60
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We koken de aardappelen in de schil en pellen ze na afkoeling.

2. Stap

We koken de worst en drie eieren.

3. Stap

In een kom mengen we zure room, melk en een ei.

4. Stap

Snijd de aardappelen in plakjes en leg de eerste rij op een ingevette bakplaat.

5. Stap

Bestrooi ze met zout, kruiden en rozemarijn.

6. Stap

We leggen de gesneden eieren en worst op de aardappels.

7. Stap

We mengen de aardappelen opnieuw.

8. Stap

Giet alles over met de saus en bestrooi met kaas.

9. Stap

Franse aardappelen bakken we in een oven voorverwarmd op 180°C voor ongeveer 40 minuten.

Ingrediënten
1 kg
Aardappelen gekookt in de schil
100 ml
melk
100 g
harde kaas
4 stukjes
ei
1 stukjes
zure room
1 stukjes
worst
zout en peper
Schuurpapier