:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/yz1CBIK3sPU-HWy7lKz0/45f07ab8fa8d790a7e2f27333827c7.jpeg)
Bron :: FB: Varenie je radosť
Franse aardappelen
Recept voor heerlijke Franse aardappelen, die we allemaal liefhebben.
Ingrediënten
- 1 kg Aardappelen gekookt in de schil
- 100 ml melk
- 100 g harde kaas
- 4 stukjes ei
- 1 stukjes zure room
- 1 stukjes worst
- zout en peper
- Schuurpapier
Laatste folders
Procedure
We koken de aardappelen in de schil en pellen ze na afkoeling.
We koken de worst en drie eieren.
In een kom mengen we zure room, melk en een ei.
Snijd de aardappelen in plakjes en leg de eerste rij op een ingevette bakplaat.
Bestrooi ze met zout, kruiden en rozemarijn.
We leggen de gesneden eieren en worst op de aardappels.
We mengen de aardappelen opnieuw.
Giet alles over met de saus en bestrooi met kaas.
Franse aardappelen bakken we in een oven voorverwarmd op 180°C voor ongeveer 40 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Franse aardappelen
Recept voor heerlijke Franse aardappelen, die we allemaal liefhebben.
We koken de aardappelen in de schil en pellen ze na afkoeling.
We koken de worst en drie eieren.
In een kom mengen we zure room, melk en een ei.
Snijd de aardappelen in plakjes en leg de eerste rij op een ingevette bakplaat.
Bestrooi ze met zout, kruiden en rozemarijn.
We leggen de gesneden eieren en worst op de aardappels.
We mengen de aardappelen opnieuw.
Giet alles over met de saus en bestrooi met kaas.
Franse aardappelen bakken we in een oven voorverwarmd op 180°C voor ongeveer 40 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?