ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie je radosť
Franse aardappelen
Recept voor heerlijke Franse aardappelen, die we allemaal liefhebben.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 kg Aardappelen gekookt in de schil
- 100 ml melk
- 100 g harde kaas
- 4 stukjes ei
- 1 stukjes zure room
- 1 stukjes worst
- zout en peper
- Schuurpapier
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
We koken de aardappelen in de schil en pellen ze na afkoeling.
2. Stap
We koken de worst en drie eieren.
3. Stap
In een kom mengen we zure room, melk en een ei.
4. Stap
Snijd de aardappelen in plakjes en leg de eerste rij op een ingevette bakplaat.
5. Stap
Bestrooi ze met zout, kruiden en rozemarijn.
6. Stap
We leggen de gesneden eieren en worst op de aardappels.
7. Stap
We mengen de aardappelen opnieuw.
8. Stap
Giet alles over met de saus en bestrooi met kaas.
9. Stap
Franse aardappelen bakken we in een oven voorverwarmd op 180°C voor ongeveer 40 minuten.