ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/6lUPw65UDNyQFZ7vUSB_/dc01ac118f7a8b3da9f56d8ee89a4c.jpeg)
Frambozenhartjes
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
3
- 200 g Kwark of zachte kaas
- 1 Eitje
- De Handvol Verse appels
- of Gevriesdroogd
- 1⁄2 lepels Van rijstsiroop honing suiker of ander zoetstof
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
40 min.
1. Stap
We mengen alle ingrediënten samen en kloppen ze op. We gieten het deeg in een siliconen vorm en plaatsen het in een voorverwarmde oven. Bak op 175/30 minuten.
2. Stap
De hartjes zijn mals. Uit de gegeven hoeveelheid heb ik 7 hartjes gehaald.
3. Stap
Hartjes zijn geschikt vanaf een jaar, na de introductie van kwark. Frambozen kunnen ook worden vervangen door aardbeien.
4. Stap
Eet smakelijk!
ADVERTENTIE
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Frambozenhartjes
40
Notulen3
Aantal portiesProcedure
1. Stap
We mengen alle ingrediënten samen en kloppen ze op. We gieten het deeg in een siliconen vorm en plaatsen het in een voorverwarmde oven. Bak op 175/30 minuten.
2. Stap
De hartjes zijn mals. Uit de gegeven hoeveelheid heb ik 7 hartjes gehaald.
3. Stap
Hartjes zijn geschikt vanaf een jaar, na de introductie van kwark. Frambozen kunnen ook worden vervangen door aardbeien.
4. Stap
Eet smakelijk!
Ingrediënten
200 g
Kwark of zachte kaas
1
Eitje
De Handvol
Verse appels
of
Gevriesdroogd
1⁄2 lepels
Van rijstsiroop honing suiker of ander zoetstof
Hoe heb je dit recept gemaakt?