ADVERTENTIE

Frambozenhartjes

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
3
  • 200 g Kwark of zachte kaas Toegevoegd aan
  • 1 Eitje Toegevoegd aan
  • De Handvol Verse appels Toegevoegd aan
  • of Gevriesdroogd Toegevoegd aan
  • 12 lepels Van rijstsiroop honing suiker of ander zoetstof Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

We mengen alle ingrediënten samen en kloppen ze op. We gieten het deeg in een siliconen vorm en plaatsen het in een voorverwarmde oven. Bak op 175/30 minuten.

2. Stap

De hartjes zijn mals. Uit de gegeven hoeveelheid heb ik 7 hartjes gehaald.

3. Stap

Hartjes zijn geschikt vanaf een jaar, na de introductie van kwark. Frambozen kunnen ook worden vervangen door aardbeien.

4. Stap

Eet smakelijk!

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Frambozenhartjes

40
Notulen
3
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We mengen alle ingrediënten samen en kloppen ze op. We gieten het deeg in een siliconen vorm en plaatsen het in een voorverwarmde oven. Bak op 175/30 minuten.

2. Stap

De hartjes zijn mals. Uit de gegeven hoeveelheid heb ik 7 hartjes gehaald.

3. Stap

Hartjes zijn geschikt vanaf een jaar, na de introductie van kwark. Frambozen kunnen ook worden vervangen door aardbeien.

4. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
200 g
Kwark of zachte kaas
1
Eitje
De Handvol
Verse appels
of
Gevriesdroogd
12 lepels
Van rijstsiroop honing suiker of ander zoetstof