Frambozen Valentijnsmuffins
Een mokrecept voor Valentijnsmuffins vol verse frambozen.
Ingrediënten
Vaak
- 1 mok kristalsuiker
- 2 mokken Meel
- 2 Artikel bakpoeder
- 2 stukjes ei
- 1⁄4 mok gesmolten boter
- 1 mok cmar
- 1⁄4 mok zonnebloemolie
- 11⁄2 mok verse frambozen
- 1⁄2 Artikel Zout
- 1 Artikel vanille
Strooigoed
- 1⁄3 mok kristalsuiker
- 2⁄3 mok Meel
- 4 el boter
- 0.125 Artikel Zout
- 1⁄4 Artikel gemalen gember
Laatste folders
Procedure
We verwarmen de oven voor op 200°C en bereiden een kom voor droge ingrediënten. In deze kom mengen we meel, suiker, bakpoeder en zout.
In de tweede kom mengen we de vloeibare ingrediënten: boter, eieren, suiker, olie. We voegen ook vanille toe aan dit mengsel.
Giet het vloeibare mengsel in het droge mengsel en roer met een lepel tot beide mengsels gecombineerd zijn. Roer voorzichtig ook de frambozen erdoor zodat ze hun vorm behouden.
We bekleden de muffinvorm met papieren muffinvormpjes, die we tot de top vullen met het bereide beslag.
Bereid de topping voor door alle ingrediënten met de hand te mengen. Verzamel het mengsel met een soeplepel en leg het op de bovenkant van elke muffin. Bak in een voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten.