ADVERTENTIE
Frambozen Valentijnsmuffins

Frambozen Valentijnsmuffins

Een mokrecept voor Valentijnsmuffins vol verse frambozen.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Vaak

  • 1 mok kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 2 mokken Meel Toegevoegd aan
  • 2 Artikel bakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 14 mok gesmolten boter Toegevoegd aan
  • 1 mok cmar Toegevoegd aan
  • 14 mok zonnebloemolie Toegevoegd aan
  • 112 mok verse frambozen Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 1 Artikel vanille Toegevoegd aan

Strooigoed

  • 13 mok kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 23 mok Meel Toegevoegd aan
  • 4 el boter Toegevoegd aan
  • 0.13 Artikel Zout Toegevoegd aan
  • 14 Artikel gemalen gember Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

35 min.
1. Stap

We verwarmen de oven voor op 200°C en bereiden een kom voor droge ingrediënten. In deze kom mengen we meel, suiker, bakpoeder en zout.

2. Stap

In de tweede kom mengen we de vloeibare ingrediënten: boter, eieren, suiker, olie. We voegen ook vanille toe aan dit mengsel.

3. Stap

Giet het vloeibare mengsel in het droge mengsel en roer met een lepel tot beide mengsels gecombineerd zijn. Roer voorzichtig ook de frambozen erdoor zodat ze hun vorm behouden.

4. Stap

We bekleden de muffinvorm met papieren muffinvormpjes, die we tot de top vullen met het bereide beslag.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bereid de topping voor door alle ingrediënten met de hand te mengen. Verzamel het mengsel met een soeplepel en leg het op de bovenkant van elke muffin. Bak in een voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image zuzana_vari

Frambozen Valentijnsmuffins

Een mokrecept voor Valentijnsmuffins vol verse frambozen.

35
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We verwarmen de oven voor op 200°C en bereiden een kom voor droge ingrediënten. In deze kom mengen we meel, suiker, bakpoeder en zout.

2. Stap

In de tweede kom mengen we de vloeibare ingrediënten: boter, eieren, suiker, olie. We voegen ook vanille toe aan dit mengsel.

3. Stap

Giet het vloeibare mengsel in het droge mengsel en roer met een lepel tot beide mengsels gecombineerd zijn. Roer voorzichtig ook de frambozen erdoor zodat ze hun vorm behouden.

4. Stap

We bekleden de muffinvorm met papieren muffinvormpjes, die we tot de top vullen met het bereide beslag.

5. Stap

Bereid de topping voor door alle ingrediënten met de hand te mengen. Verzamel het mengsel met een soeplepel en leg het op de bovenkant van elke muffin. Bak in een voorverwarmde oven voor ongeveer 20 minuten.

Ingrediënten
Vaak
1 mok
kristalsuiker
2 mokken
Meel
2 Artikel
bakpoeder
2 stukjes
ei
14 mok
gesmolten boter
1 mok
cmar
14 mok
zonnebloemolie
112 mok
verse frambozen
12 Artikel
Zout
1 Artikel
vanille
Strooigoed
13 mok
kristalsuiker
23 mok
Meel
4 el
boter
0.125 Artikel
Zout
14 Artikel
gemalen gember