:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/QkLW16BOz3N_QxOFXVk0/fee86abc3a50ce68ccec321123c53c.jpeg)
Frambozen- pistache bars
Perfecte harmonie van de zurige smaak van frambozen en knapperige pistachenoten.
Ingrediënten
Ingrediënten
- 200 g lange koekjes
Frambozensiroop
- 400 g Appel
- 60 g Suiker
- 50 ml water
- 2 lepels Gouden korenaar of vanillepudding
Crème
- 500 g mascarpone
- 250 g Kwark
- 200 ml slagroom
- 2 lepels Pistachenootpasta
- naar smaak Suiker zoetstof
Dorst
- 150 g Witte chocolade
- 100 ml Slagroom
Voor decoratie
- frambozen
- Houten pistachenoten
Laatste folders
Procedure
Formaat: 20x26 cm, aanbevolen hoogte minimaal 8 cm
We slaan de eerste laag biscuit op. We koken de frambozen met suiker en voegen de gouden graan of pudding toe, gemengd met water.
We smeren de helft van de frambozen op de biscuitjes. Ondertussen kloppen we de room: mascarpone, slagroom, kwark en we zoeten het.
Voeg 2 eetlepels pistache pasta toe.
Smeer de helft van de room op de gekookte frambozen. Verdeel de resterende lange vingers, besmeer met de resterende helft van de frambozenpuree en room.
We verwarmen de melk, gieten de chocolade erover, mengen tot het glad is en gieten het over de plakken.
Laten we afkoelen.
Eet smakelijk💚🩷
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Frambozen- pistache bars
Perfecte harmonie van de zurige smaak van frambozen en knapperige pistachenoten.
Formaat: 20x26 cm, aanbevolen hoogte minimaal 8 cm
We slaan de eerste laag biscuit op. We koken de frambozen met suiker en voegen de gouden graan of pudding toe, gemengd met water.
We smeren de helft van de frambozen op de biscuitjes. Ondertussen kloppen we de room: mascarpone, slagroom, kwark en we zoeten het.
Voeg 2 eetlepels pistache pasta toe.
Smeer de helft van de room op de gekookte frambozen. Verdeel de resterende lange vingers, besmeer met de resterende helft van de frambozenpuree en room.
We verwarmen de melk, gieten de chocolade erover, mengen tot het glad is en gieten het over de plakken.
Laten we afkoelen.
Eet smakelijk💚🩷
Hoe heb je dit recept gemaakt?