ADVERTENTIE
Frambozen- pistache bars

Frambozen- pistache bars

Perfecte harmonie van de zurige smaak van frambozen en knapperige pistachenoten.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12

Ingrediënten

  • 200 g lange koekjes Toegevoegd aan

Frambozensiroop

  • 400 g Appel Toegevoegd aan
  • 60 g Suiker Toegevoegd aan
  • 50 ml water Toegevoegd aan
  • 2 lepels Gouden korenaar of vanillepudding Toegevoegd aan

Crème

  • 500 g mascarpone Toegevoegd aan
  • 250 g Kwark Toegevoegd aan
  • 200 ml slagroom Toegevoegd aan
  • 2 lepels Pistachenootpasta Toegevoegd aan
  • naar smaak Suiker zoetstof Toegevoegd aan

Dorst

  • 150 g Witte chocolade Toegevoegd aan
  • 100 ml Slagroom Toegevoegd aan

Voor decoratie

  • frambozen Toegevoegd aan
  • Houten pistachenoten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Formaat: 20x26 cm, aanbevolen hoogte minimaal 8 cm

2. Stap

We slaan de eerste laag biscuit op. We koken de frambozen met suiker en voegen de gouden graan of pudding toe, gemengd met water.

3. Stap

We smeren de helft van de frambozen op de biscuitjes. Ondertussen kloppen we de room: mascarpone, slagroom, kwark en we zoeten het.

4. Stap

Voeg 2 eetlepels pistache pasta toe.

ADVERTENTIE
5. Stap

Smeer de helft van de room op de gekookte frambozen. Verdeel de resterende lange vingers, besmeer met de resterende helft van de frambozenpuree en room.

6. Stap

We verwarmen de melk, gieten de chocolade erover, mengen tot het glad is en gieten het over de plakken.

7. Stap

Laten we afkoelen.

8. Stap

Eet smakelijk💚🩷

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image napiekla

Frambozen- pistache bars

Perfecte harmonie van de zurige smaak van frambozen en knapperige pistachenoten.

20
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Formaat: 20x26 cm, aanbevolen hoogte minimaal 8 cm

2. Stap

We slaan de eerste laag biscuit op. We koken de frambozen met suiker en voegen de gouden graan of pudding toe, gemengd met water.

3. Stap

We smeren de helft van de frambozen op de biscuitjes. Ondertussen kloppen we de room: mascarpone, slagroom, kwark en we zoeten het.

4. Stap

Voeg 2 eetlepels pistache pasta toe.

5. Stap

Smeer de helft van de room op de gekookte frambozen. Verdeel de resterende lange vingers, besmeer met de resterende helft van de frambozenpuree en room.

6. Stap

We verwarmen de melk, gieten de chocolade erover, mengen tot het glad is en gieten het over de plakken.

7. Stap

Laten we afkoelen.

8. Stap

Eet smakelijk💚🩷

Ingrediënten
Ingrediënten
200 g
lange koekjes
Frambozensiroop
400 g
Appel
60 g
Suiker
50 ml
water
2 lepels
Gouden korenaar of vanillepudding
Crème
500 g
mascarpone
250 g
Kwark
200 ml
slagroom
2 lepels
Pistachenootpasta
naar smaak
Suiker zoetstof
Dorst
150 g
Witte chocolade
100 ml
Slagroom
Voor decoratie
frambozen
Houten pistachenoten