ADVERTENTIE

Frambozen-koekjestaart zonder bakken

Een tip voor een uitstekende zomerkoek

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 500 g boterkoekjes Toegevoegd aan
  • 250 g Koekjes half gedoopt in chocolade Toegevoegd aan
  • 3 stukjes zure room Toegevoegd aan
  • 2 el bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 450 g frambozen Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Parijse slagroom Toegevoegd aan
  • Frambozen voor decoratie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

15 min.
1. Stap

We breken de koekjes met de hand in stukjes in een grotere kom. In een aparte kom mengen we room met poedersuiker en gieten het dan over de gebroken koekjes.

2. Stap

Alles goed roeren met een garde of lepel. Het is belangrijk dat de room overal tussen de koekjes komt.

3. Stap

We verdelen de helft van deze massa gelijkmatig over de bodem van de bakplaat (30x20) en maken deze een beetje glad. Hierop verspreiden we de andere helft van de koekjesmassa. Of we mengen simpelweg de rozijnen door de koekjes.

4. Stap

Volgens de instructies bereiden we de slagroom, smeren op de taart en versieren met frambozen. We zetten de afgewerkte taart in de koelkast voor een paar uur (bij voorkeur overnacht) zodat de koekjes zacht worden. De volgende dag kunt u genieten van een echt uitstekende verfrissende taart.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Middagmaal

922 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten