ADVERTENTIE
Eisoep met worst

Eisoep met worst

Een heerlijke en eenvoudige soep die je zo klaar hebt met ingrediënten die je altijd in huis hebt.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4
  • 1 Middelgrote ui Toegevoegd aan
  • 320 g Geschilde aardappelen Toegevoegd aan
  • 10 g boter Toegevoegd aan
  • 100 g Paren Toegevoegd aan
  • 1100 ml water Toegevoegd aan
  • 2 Eieren Toegevoegd aan
  • 2 Knoflookteentjes Toegevoegd aan
  • 10 g Spelt griesmeel voor kinderen Toegevoegd aan
  • gewassen en fijngehakte peterselie Toegevoegd aan
  • Rasca celá Toegevoegd aan
  • zout Toegevoegd aan
  • Rode gemalen paprika Toegevoegd aan
  • Maggi soepkruiden Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

We roosteren de hele korrels droog, voegen boter toe en laten het smelten. Voeg fijngehakte ui toe en bak lichtjes.

2. Stap

Schil en hak de aardappelen fijn, pureer een klein deel van de aardappelen, dit zal dienen om de soep te verdikken in plaats van bloem. Voeg de rest van de aardappelen toe aan de ui samen met de gesneden worst en stoof even, voeg dan de rest van het water en de gepureerde aardappelen toe.

3. Stap

We voegen zout, gemalen rode paprika toe en brengen het aan de kook. Kook ongeveer 15 minuten.

4. Stap

Als we gekookte aardappelen hebben, voegen we de geroerde eitjes en griesmeel toe, we koken dit nog een beetje. Daarna voegen we dille toe en brengen we op smaak met soepkruiden of voegen we eventueel zout toe. We halen het van het vuur en we kunnen het serveren. Eet smakelijk.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Stanula

Eisoep met worst

Een heerlijke en eenvoudige soep die je zo klaar hebt met ingrediënten die je altijd in huis hebt.

30
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We roosteren de hele korrels droog, voegen boter toe en laten het smelten. Voeg fijngehakte ui toe en bak lichtjes.

2. Stap

Schil en hak de aardappelen fijn, pureer een klein deel van de aardappelen, dit zal dienen om de soep te verdikken in plaats van bloem. Voeg de rest van de aardappelen toe aan de ui samen met de gesneden worst en stoof even, voeg dan de rest van het water en de gepureerde aardappelen toe.

3. Stap

We voegen zout, gemalen rode paprika toe en brengen het aan de kook. Kook ongeveer 15 minuten.

4. Stap

Als we gekookte aardappelen hebben, voegen we de geroerde eitjes en griesmeel toe, we koken dit nog een beetje. Daarna voegen we dille toe en brengen we op smaak met soepkruiden of voegen we eventueel zout toe. We halen het van het vuur en we kunnen het serveren. Eet smakelijk.

Ingrediënten
1
Middelgrote ui
320 g
Geschilde aardappelen
10 g
boter
100 g
Paren
1100 ml
water
2
Eieren
2
Knoflookteentjes
10 g
Spelt griesmeel voor kinderen
gewassen en fijngehakte peterselie
Rasca celá
zout
Rode gemalen paprika
Maggi soepkruiden