ADVERTENTIE

Bron :: Sandra Backwinkel from Getty Images

Eierlikeur Bundtcake

Dit eierlikeur Bundtcake recept is eenvoudig en het eindproduct is gewoon onweerstaanbaar. Het is een geweldige manier om de smaken van eierlikeur en klassiek gebak te combineren. Het is heerlijk, vochtig en zoet - gewoon perfect voor elke gelegenheid.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Deeg

  • 250 g Meel Toegevoegd aan
  • 1 stuk bakpoeder Toegevoegd aan
  • 4 stuk ei Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 200 ml Eierlikeur Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan

Wrijven

  • 2 Lepels Eierlikeur Toegevoegd aan

Anderen:

  • Witte chocolade om te gieten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden C en vet en bestuif een vorm voor cake met bloem.

2. Stap

Klop in een kom de boter met de suiker tot schuim. Voeg geleidelijk de eieren toe en blijf kloppen.

3. Stap

Voeg langzaam de eierlikeur toe en roer.

4. Stap

Meng de bloem met het bakpoeder en voeg het geleidelijk toe aan het mengsel. Meng tot je een glad deeg krijgt.

5. Stap

Doe het deeg in de voorbereide vorm en bak het in de oven ongeveer 45 minuten, of totdat de cake volledig gebakken is.

6. Stap

Haal de cake uit de oven en laat hem afkoelen. Smeer hem in met eierlikeur en laat het weken.

7. Stap

De tulband cake is klaar om te serveren!

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten