ADVERTENTIE

Bron :: Sandra Backwinkel from Getty Images

Eierlikeur Bundtcake

Dit eierlikeur Bundtcake recept is eenvoudig en het eindproduct is gewoon onweerstaanbaar. Het is een geweldige manier om de smaken van eierlikeur en klassiek gebak te combineren. Het is heerlijk, vochtig en zoet - gewoon perfect voor elke gelegenheid.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Deeg

  • 250 g Meel Toegevoegd aan
  • 1 stuk bakpoeder Toegevoegd aan
  • 4 stuk ei Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 200 ml Eierlikeur Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan

Wrijven

  • 2 Lepels Eierlikeur Toegevoegd aan

Anderen:

  • Witte chocolade om te gieten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden C en vet en bestuif een vorm voor cake met bloem.

2. Stap

Klop in een kom de boter met de suiker tot schuim. Voeg geleidelijk de eieren toe en blijf kloppen.

3. Stap

Voeg langzaam de eierlikeur toe en roer.

4. Stap

Meng de bloem met het bakpoeder en voeg het geleidelijk toe aan het mengsel. Meng tot je een glad deeg krijgt.

ADVERTENTIE
5. Stap

Doe het deeg in de voorbereide vorm en bak het in de oven ongeveer 45 minuten, of totdat de cake volledig gebakken is.

6. Stap

Haal de cake uit de oven en laat hem afkoelen. Smeer hem in met eierlikeur en laat het weken.

7. Stap

De tulband cake is klaar om te serveren!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Eierlikeur Bundtcake

Dit eierlikeur Bundtcake recept is eenvoudig en het eindproduct is gewoon onweerstaanbaar. Het is een geweldige manier om de smaken van eierlikeur en klassiek gebak te combineren. Het is heerlijk, vochtig en zoet - gewoon perfect voor elke gelegenheid.

60
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden C en vet en bestuif een vorm voor cake met bloem.

2. Stap

Klop in een kom de boter met de suiker tot schuim. Voeg geleidelijk de eieren toe en blijf kloppen.

3. Stap

Voeg langzaam de eierlikeur toe en roer.

4. Stap

Meng de bloem met het bakpoeder en voeg het geleidelijk toe aan het mengsel. Meng tot je een glad deeg krijgt.

5. Stap

Doe het deeg in de voorbereide vorm en bak het in de oven ongeveer 45 minuten, of totdat de cake volledig gebakken is.

6. Stap

Haal de cake uit de oven en laat hem afkoelen. Smeer hem in met eierlikeur en laat het weken.

7. Stap

De tulband cake is klaar om te serveren!

Ingrediënten
Deeg
250 g
Meel
1 stuk
bakpoeder
4 stuk
ei
200 g
suiker
200 ml
Eierlikeur
100 g
boter
Wrijven
2 Lepels
Eierlikeur
Anderen:
Witte chocolade om te gieten