:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/T_ETQtd36OHBQWeQ8eGu/c5c7b80eafb2d511280cd9d2ca2a6c.jpeg)
Bron :: manyakotic from Getty Images
Druiven taart
Recept voor een smakelijke taart waar druiven het hoofdingrediënt zijn.
Ingrediënten
Vaak
- 2 stukjes Eieren
- 200 g suiker
- 250 ml melk
- 500 g gewoon meel
- 1 bal Cyprisch poeder
Vulling
- 500 g druiven
Laatste folders
Procedure
Klop de eieren met de suiker in een grote kom, voeg de melk toe en meng langzaam de gezeefde bloem vermengd met bakpoeder. Het deeg moet glad zijn en zonder klontjes.
Bak het deeg in een met bakpapier beklede vorm, waarop je druiven legt.
We bakken de taart op 180 graden voor ongeveer 45-50 minuten.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Druiven taart
Recept voor een smakelijke taart waar druiven het hoofdingrediënt zijn.
Klop de eieren met de suiker in een grote kom, voeg de melk toe en meng langzaam de gezeefde bloem vermengd met bakpoeder. Het deeg moet glad zijn en zonder klontjes.
Bak het deeg in een met bakpapier beklede vorm, waarop je druiven legt.
We bakken de taart op 180 graden voor ongeveer 45-50 minuten.
Hoe heb je dit recept gemaakt?