ADVERTENTIE

Bron :: manyakotic from Getty Images

Druiven taart

Recept voor een smakelijke taart waar druiven het hoofdingrediënt zijn.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Vaak

  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 250 ml melk Toegevoegd aan
  • 500 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 bal Cyprisch poeder Toegevoegd aan

Vulling

  • 500 g druiven Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Klop de eieren met de suiker in een grote kom, voeg de melk toe en meng langzaam de gezeefde bloem vermengd met bakpoeder. Het deeg moet glad zijn en zonder klontjes.

2. Stap

Bak het deeg in een met bakpapier beklede vorm, waarop je druiven legt.

3. Stap

We bakken de taart op 180 graden voor ongeveer 45-50 minuten.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Druiven taart

Recept voor een smakelijke taart waar druiven het hoofdingrediënt zijn.

90
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Klop de eieren met de suiker in een grote kom, voeg de melk toe en meng langzaam de gezeefde bloem vermengd met bakpoeder. Het deeg moet glad zijn en zonder klontjes.

2. Stap

Bak het deeg in een met bakpapier beklede vorm, waarop je druiven legt.

3. Stap

We bakken de taart op 180 graden voor ongeveer 45-50 minuten.

Ingrediënten
Vaak
2 stukjes
Eieren
200 g
suiker
250 ml
melk
500 g
gewoon meel
1 bal
Cyprisch poeder
Vulling
500 g
druiven