ADVERTENTIE
Dikke Minestrone groentesoep

Dikke Minestrone groentesoep

Dit is een Italiaanse soep, het kan gemaakt worden van verse maar ook bevroren groenten, als je weinig tijd hebt om te koken :).

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 1000 g Bevroren minestrone groenten Toegevoegd aan
  • 2000 ml water Toegevoegd aan
  • 8 Teentjes knoflook Toegevoegd aan
  • 50 g selderij Toegevoegd aan
  • 12 koolrabi Toegevoegd aan
  • boter Toegevoegd aan
  • 50 g pasta Toegevoegd aan
  • 100 ml ketchup Toegevoegd aan
  • zout en peper Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

45 min.
1. Stap

In een grotere pan doen we ingevroren minestrone groenten, voegen we water, zout en peper toe,geef het aan de kook.

2. Stap

We reinigen de selderij, koolrabi en rasp het. We bakken knoflook in boter en voegen geraspte selderij en koolrabi toe, laten het stoven en voegen het toe aan de soep.

3. Stap

Bak eerst de pasta tot deze bleekbruin is, kook dan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg ook toe aan de soep samen met ketchup en breng op smaak met zout en peper. Serveer met kaas,,eet smakelijk.

4. Stap

Advies: Natuurlijk is soep van verse groente beter, maar als je bij Lidl een Italiaanse minestrone mix koopt, kun je deze een beetje naar eigen smaak aanpassen. Het is niet alleen smakelijk, maar bespaart ook wat tijd.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Stanula

Dikke Minestrone groentesoep

Dit is een Italiaanse soep, het kan gemaakt worden van verse maar ook bevroren groenten, als je weinig tijd hebt om te koken :).

45
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

In een grotere pan doen we ingevroren minestrone groenten, voegen we water, zout en peper toe,geef het aan de kook.

2. Stap

We reinigen de selderij, koolrabi en rasp het. We bakken knoflook in boter en voegen geraspte selderij en koolrabi toe, laten het stoven en voegen het toe aan de soep.

3. Stap

Bak eerst de pasta tot deze bleekbruin is, kook dan volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg ook toe aan de soep samen met ketchup en breng op smaak met zout en peper. Serveer met kaas,,eet smakelijk.

4. Stap

Advies: Natuurlijk is soep van verse groente beter, maar als je bij Lidl een Italiaanse minestrone mix koopt, kun je deze een beetje naar eigen smaak aanpassen. Het is niet alleen smakelijk, maar bespaart ook wat tijd.

Ingrediënten
1000 g
Bevroren minestrone groenten
2000 ml
water
8
Teentjes knoflook
50 g
selderij
12
koolrabi
boter
50 g
pasta
100 ml
ketchup
zout en peper