:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/rBiKYAOoWC1PzakJtwvf/cfd6468e1b15647f26dc6a8fb36e27.png)
Deeg zonder gist
Een eenvoudig recept voor deeg dat geen gist bevat. Dit deeg kan gebruikt worden voor het bereiden van verschillende soorten gebak, zoals taarten, broodjes, pierogi, pizza en nog veel meer. Het is gemakkelijk te bereiden en vereist geen wachttijd tot het deeg rijst.
Ingrediënten
- 400 g gewoon meel
- 1⁄2 stukjes Bakpoeder
- 1 stukjes Griekse yoghurt
Laatste folders
Procedure
Meng in een kom de bloem met het bakpoeder.
Voeg de Griekse yoghurt toe en roer.
Giet het mengsel vervolgens op een bebloemde plank en kneed het ongeveer 5 minuten, tot het deeg glad en elastisch is.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Deeg zonder gist
Een eenvoudig recept voor deeg dat geen gist bevat. Dit deeg kan gebruikt worden voor het bereiden van verschillende soorten gebak, zoals taarten, broodjes, pierogi, pizza en nog veel meer. Het is gemakkelijk te bereiden en vereist geen wachttijd tot het deeg rijst.
Meng in een kom de bloem met het bakpoeder.
Voeg de Griekse yoghurt toe en roer.
Giet het mengsel vervolgens op een bebloemde plank en kneed het ongeveer 5 minuten, tot het deeg glad en elastisch is.
Hoe heb je dit recept gemaakt?