ADVERTENTIE

Bron :: Jill Wellington von Pixabay

De perfecte eierpunch uit de Thermomix

Deze zelfgemaakte advocaat uit de Thermomix is een hit bij elke familie en vriend. De romige textuur in combinatie met de zoete smaak is altijd een hit. Ik heb dit recept vaak gemaakt voor de feestdagen of gewoon voor een gezellige avond met vrienden. Geloof me, het is makkelijk te maken en je zult het heerlijk vinden!

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 6 vers Eieren Toegevoegd aan
  • 200 Gram suiker Toegevoegd aan
  • 1 Pakket vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 500 ml Crème Toegevoegd aan
  • 200 ml Rum Toegevoegd aan
  • 1 Knijpen zout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Scheid de eidooiers van de eiwitten. Doe de suiker, vanillesuiker en eidooiers in de Thermomix en mix alles 4 minuten op 70 graden op snelheid 4. Voeg de room en rum toe en mix alles nog 6 minuten op snelheid 3 op 70 graden. Als alle ingrediënten gemengd zijn, giet je de advocaat door een zeef in een fles.

2. Stap

Laat de advocaat minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Goed schudden voor het serveren.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Martina_Grechova

De perfecte eierpunch uit de Thermomix

Deze zelfgemaakte advocaat uit de Thermomix is een hit bij elke familie en vriend. De romige textuur in combinatie met de zoete smaak is altijd een hit. Ik heb dit recept vaak gemaakt voor de feestdagen of gewoon voor een gezellige avond met vrienden. Geloof me, het is makkelijk te maken en je zult het heerlijk vinden!

30
Notulen
12
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Scheid de eidooiers van de eiwitten. Doe de suiker, vanillesuiker en eidooiers in de Thermomix en mix alles 4 minuten op 70 graden op snelheid 4. Voeg de room en rum toe en mix alles nog 6 minuten op snelheid 3 op 70 graden. Als alle ingrediënten gemengd zijn, giet je de advocaat door een zeef in een fles.

2. Stap

Laat de advocaat minstens 2 uur opstijven in de koelkast. Goed schudden voor het serveren.

Ingrediënten
6 vers
Eieren
200 Gram
suiker
1 Pakket
vanillesuiker
500 ml
Crème
200 ml
Rum
1 Knijpen
zout