ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: PublicDomainPictures

De beste vulling voor taart

Een romige en luxueus chocolade vulling, die de perfecte keuze is voor elke soort taart.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 200 g Hete chocolade Toegevoegd aan
  • 200 ml slagroom Toegevoegd aan
  • 50 g boter Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Dooiers Toegevoegd aan
  • 2 el suiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

In een kleine pan smelten we de boter en voegen we fijngehakte chocolade toe. Laat de chocolade en boter op een laag vuur smelten tot het mengsel glad is.

2. Stap

Ondertussen mengen we in een grote kom de dooiers en suiker.

3. Stap

Voeg de gesmolten chocolade toe aan het eidooiermengsel en meng goed.

4. Stap

Voeg vervolgens de slagroom toe en roer opnieuw tot de vulling glad is.

5. Stap

De vulling is klaar voor gebruik. Het kan direct worden gebruikt of in de koelkast worden bewaard voor later gebruik. Laat de vulling voor gebruik op kamertemperatuur komen.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Vleesgerechten

404 recepten

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Pasta

111 recepten