ADVERTENTIE
Bron :: Pixabay: PublicDomainPictures
De beste vulling voor taart
Een romige en luxueus chocolade vulling, die de perfecte keuze is voor elke soort taart.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
1
- 200 g Hete chocolade
- 200 ml slagroom
- 50 g boter
- 2 stukjes Dooiers
- 2 el suiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
In een kleine pan smelten we de boter en voegen we fijngehakte chocolade toe. Laat de chocolade en boter op een laag vuur smelten tot het mengsel glad is.
2. Stap
Ondertussen mengen we in een grote kom de dooiers en suiker.
3. Stap
Voeg de gesmolten chocolade toe aan het eidooiermengsel en meng goed.
4. Stap
Voeg vervolgens de slagroom toe en roer opnieuw tot de vulling glad is.
5. Stap
De vulling is klaar voor gebruik. Het kan direct worden gebruikt of in de koelkast worden bewaard voor later gebruik. Laat de vulling voor gebruik op kamertemperatuur komen.