ADVERTENTIE

Bron :: FB: Jedlo je krásne

Curd Pudding Taart met Fruit

Recept voor kwarkpudding taart met fruit, dat goed past bij koffie of thee.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Vaak

  • 2 stukjes bladerdeeg Toegevoegd aan

Inhoud

  • 750 g Kwark Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 150 g Suiker Toegevoegd aan
  • 2 stukjes vanillepudding Toegevoegd aan
  • 500 g fruit Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden en bereid de bakvorm voor door deze in te vetten met boter.

2. Stap

Rol het eerste deeg uit en plaats het in de vorm, zodat het de bodem en de zijkanten bedekt.

3. Stap

Bereid de vulling voor door in een kom kwark, eieren, suiker en pudding glad te roeren.

4. Stap

Verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg en bestrooi de bovenkant met geraspte appels en peren.

ADVERTENTIE
5. Stap

Leg het tweede deeg bovenop de taart.

6. Stap

Bak de taart ongeveer een uur in de oven, of totdat het stevig en goudbruin is.

7. Stap

Laat de taart volledig afkoelen voordat je hem begint te snijden en te serveren.

8. Stap

Je kunt het bestrooien met poedersuiker.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Curd Pudding Taart met Fruit

Recept voor kwarkpudding taart met fruit, dat goed past bij koffie of thee.

90
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden en bereid de bakvorm voor door deze in te vetten met boter.

2. Stap

Rol het eerste deeg uit en plaats het in de vorm, zodat het de bodem en de zijkanten bedekt.

3. Stap

Bereid de vulling voor door in een kom kwark, eieren, suiker en pudding glad te roeren.

4. Stap

Verdeel de vulling gelijkmatig over het deeg en bestrooi de bovenkant met geraspte appels en peren.

5. Stap

Leg het tweede deeg bovenop de taart.

6. Stap

Bak de taart ongeveer een uur in de oven, of totdat het stevig en goudbruin is.

7. Stap

Laat de taart volledig afkoelen voordat je hem begint te snijden en te serveren.

8. Stap

Je kunt het bestrooien met poedersuiker.

Ingrediënten
Vaak
2 stukjes
bladerdeeg
Inhoud
750 g
Kwark
2 stukjes
Eieren
150 g
Suiker
2 stukjes
vanillepudding
500 g
fruit