ADVERTENTIE
Courgettesoep met parmezaanse kaas
Courgettesoep kan ook heerlijk smaken
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 1 courgette
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes Aardappelen
- 150 g bevroren erwten
- 3 teentjes knoflook
- Een bonte mix van kruiden
- olijfolie
- Groentebouillon
- 120 ml Slagroom
- geraspte parmezaan
- croutons
- nootmuskaat
- zout en peper
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
Bak de fijngesneden ui in wat olijfolie.
2. Stap
We schillen de pompoen en raspen het in grotere plakken. We voegen het toe aan de uien, samen met de erwten, geplette knoflook en aardappelen in blokjes gesneden.
3. Stap
We gieten alles met bouillon zodat alle groenten in het water liggen en laten het koken. We zouten, kruiden met nootmuskaat, kruiden, vegeta en laten het koken.
4. Stap
Pureer de gekookte groenten met een staafmixer, voeg de slagroom toe en laat het samen nog even koken. Breng op smaak met een kruidenmix naar behoefte en serveer met croutons en geraspte Parmezaanse kaas.