:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/vXlnLuaZfb6SzkznZDiw/f684a77534e70959629799268eaed9.jpeg)
Courgette taart
Voor het bakken heb ik een ronde vorm gebruikt met een diameter van 22cm.
Ingrediënten
Ingrediënten
- 220 g Geraspte courgette
- 300 g Halfgrof meel
- 100 ml Olie
- 3 Eieren
- 100 ml Melk
- 1 bal Gemberbakpoeder
- 2 lepels Rietsuiker
- 1 Lepel Kaneel
- 3 lepels Sla de vertaalde tekst op
Bedekking
- jam
- jam
- geraspte kokosnoot
- chocolade
Laatste folders
Procedure
Voor het bakken gebruikte ik een ronde vorm met een diameter van 22cm.
We maken de pompoen schoon en raspen het fijn, voegen eieren, melk en olie toe en kloppen alles samen.
We voegen bloem, bakpoeder, kaneel, suiker en carob toe en mengen opnieuw.
Giet het deeg vaak in een vorm bekleed met papier en plaats deze in een voorverwarmde oven.
We bakken op 180/30-35 minuten.
We kiezen, laten het afkoelen.
We smeren jam uit en bestrooien met kokosnoot.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Courgette taart
Voor het bakken heb ik een ronde vorm gebruikt met een diameter van 22cm.
Voor het bakken gebruikte ik een ronde vorm met een diameter van 22cm.
We maken de pompoen schoon en raspen het fijn, voegen eieren, melk en olie toe en kloppen alles samen.
We voegen bloem, bakpoeder, kaneel, suiker en carob toe en mengen opnieuw.
Giet het deeg vaak in een vorm bekleed met papier en plaats deze in een voorverwarmde oven.
We bakken op 180/30-35 minuten.
We kiezen, laten het afkoelen.
We smeren jam uit en bestrooien met kokosnoot.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?