ADVERTENTIE

Courgette taart

Voor het bakken heb ik een ronde vorm gebruikt met een diameter van 22cm.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Ingrediënten

  • 220 g Geraspte courgette Toegevoegd aan
  • 300 g Halfgrof meel Toegevoegd aan
  • 100 ml Olie Toegevoegd aan
  • 3 Eieren Toegevoegd aan
  • 100 ml Melk Toegevoegd aan
  • 1 bal Gemberbakpoeder Toegevoegd aan
  • 2 lepels Rietsuiker Toegevoegd aan
  • 1 Lepel Kaneel Toegevoegd aan
  • 3 lepels Sla de vertaalde tekst op Toegevoegd aan

Bedekking

  • jam Toegevoegd aan
  • jam Toegevoegd aan
  • geraspte kokosnoot Toegevoegd aan
  • chocolade Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

10 min.
1. Stap

Voor het bakken gebruikte ik een ronde vorm met een diameter van 22cm.

2. Stap

We maken de pompoen schoon en raspen het fijn, voegen eieren, melk en olie toe en kloppen alles samen.

3. Stap

We voegen bloem, bakpoeder, kaneel, suiker en carob toe en mengen opnieuw.

4. Stap

Giet het deeg vaak in een vorm bekleed met papier en plaats deze in een voorverwarmde oven.

ADVERTENTIE
5. Stap

We bakken op 180/30-35 minuten.

6. Stap

We kiezen, laten het afkoelen.

7. Stap

We smeren jam uit en bestrooien met kokosnoot.

8. Stap

Eet smakelijk!

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Courgette taart

Voor het bakken heb ik een ronde vorm gebruikt met een diameter van 22cm.

10
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Voor het bakken gebruikte ik een ronde vorm met een diameter van 22cm.

2. Stap

We maken de pompoen schoon en raspen het fijn, voegen eieren, melk en olie toe en kloppen alles samen.

3. Stap

We voegen bloem, bakpoeder, kaneel, suiker en carob toe en mengen opnieuw.

4. Stap

Giet het deeg vaak in een vorm bekleed met papier en plaats deze in een voorverwarmde oven.

5. Stap

We bakken op 180/30-35 minuten.

6. Stap

We kiezen, laten het afkoelen.

7. Stap

We smeren jam uit en bestrooien met kokosnoot.

8. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
Ingrediënten
220 g
Geraspte courgette
300 g
Halfgrof meel
100 ml
Olie
3
Eieren
100 ml
Melk
1 bal
Gemberbakpoeder
2 lepels
Rietsuiker
1 Lepel
Kaneel
3 lepels
Sla de vertaalde tekst op
Bedekking
jam
jam
geraspte
kokosnoot
chocolade