ADVERTENTIE
Bron :: ires007 from Getty Images
Chocoladetaart in taartvorm
Een romige en zachte chocoladetaart, gebakken in een taartvorm. Deze taart is ideaal voor feestjes of gewoon voor een ontspannen moment na een drukke dag.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Deeg
- 125 g bruine suiker
- 100 g boter
- 200 g Donkere chocolade
- 3 stukjes Eieren
- 100 g Meel
Saus
- 200 g Donkere chocolade
- 200 ml Slagroom
- witte chocolade
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Bereid en beboter een taartvorm. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Stap
Smelt de boter en suiker in een kleine pan, voeg de chocolade toe en laat afkoelen.
3. Stap
Voeg eieren en meel toe aan het chocolademengsel, meng goed en giet in de vorm.
4. Stap
Doe de taart in de oven en bak 20-25 minuten.
5. Stap
Terwijl de taart aan het bakken is, bereid je de glazuur. Smelt de donkere chocolade, voeg room toe en roer tot het glad is.
6. Stap
Giet de glazuur over de warme cake en laat het stollen. Smelt dan de witte chocolade en giet deze over de cake.