ADVERTENTIE

Bron :: HandmadePictures from Getty Images Pro

Chocoladelikeur

Deze heerlijke zelfgemaakte chocoladelikeur is geweldig als een vakantie geschenk of als een speciale traktatie voor jezelf. Ze hebben een rijke, romige en zacht zoete smaak met een vleugje chocolade.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 200 g Pure chocolade Toegevoegd aan
  • 1 l Melk Toegevoegd aan
  • 200 g Suiker Toegevoegd aan
  • 300 ml Rum Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Smelt de chocolade in een kleine pan op laag vuur. Voeg de suiker toe en wees geduldig totdat alles mooi samenvoegt.

2. Stap

Giet de melk in de pot en voeg de gesmolten chocolade met suiker toe. Roer totdat alles is gecombineerd en glad is.

3. Stap

Nadat de chocolademelk glad is, doe het in de blender en voeg de rum toe. Mix tot het glad is.

4. Stap

Giet de afgewerkte likeur in glazen flessen, sluit ze en bewaar ze op een koele plaats. Likeur is het beste om gekoeld te serveren.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Chocoladelikeur

Deze heerlijke zelfgemaakte chocoladelikeur is geweldig als een vakantie geschenk of als een speciale traktatie voor jezelf. Ze hebben een rijke, romige en zacht zoete smaak met een vleugje chocolade.

30
Notulen
1
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Smelt de chocolade in een kleine pan op laag vuur. Voeg de suiker toe en wees geduldig totdat alles mooi samenvoegt.

2. Stap

Giet de melk in de pot en voeg de gesmolten chocolade met suiker toe. Roer totdat alles is gecombineerd en glad is.

3. Stap

Nadat de chocolademelk glad is, doe het in de blender en voeg de rum toe. Mix tot het glad is.

4. Stap

Giet de afgewerkte likeur in glazen flessen, sluit ze en bewaar ze op een koele plaats. Likeur is het beste om gekoeld te serveren.

Ingrediënten
200 g
Pure chocolade
1 l
Melk
200 g
Suiker
300 ml
Rum