:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/iCrtz8AMVOcakdpw9sjg/327da8cde800c83b1dad4cd2c27df1.jpeg)
Bron :: HandmadePictures from Getty Images Pro
Chocoladelikeur
Deze heerlijke zelfgemaakte chocoladelikeur is geweldig als een vakantie geschenk of als een speciale traktatie voor jezelf. Ze hebben een rijke, romige en zacht zoete smaak met een vleugje chocolade.
Ingrediënten
- 200 g Pure chocolade
- 1 l Melk
- 200 g Suiker
- 300 ml Rum
Laatste folders
Procedure
Smelt de chocolade in een kleine pan op laag vuur. Voeg de suiker toe en wees geduldig totdat alles mooi samenvoegt.
Giet de melk in de pot en voeg de gesmolten chocolade met suiker toe. Roer totdat alles is gecombineerd en glad is.
Nadat de chocolademelk glad is, doe het in de blender en voeg de rum toe. Mix tot het glad is.
Giet de afgewerkte likeur in glazen flessen, sluit ze en bewaar ze op een koele plaats. Likeur is het beste om gekoeld te serveren.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Chocoladelikeur
Deze heerlijke zelfgemaakte chocoladelikeur is geweldig als een vakantie geschenk of als een speciale traktatie voor jezelf. Ze hebben een rijke, romige en zacht zoete smaak met een vleugje chocolade.
Smelt de chocolade in een kleine pan op laag vuur. Voeg de suiker toe en wees geduldig totdat alles mooi samenvoegt.
Giet de melk in de pot en voeg de gesmolten chocolade met suiker toe. Roer totdat alles is gecombineerd en glad is.
Nadat de chocolademelk glad is, doe het in de blender en voeg de rum toe. Mix tot het glad is.
Giet de afgewerkte likeur in glazen flessen, sluit ze en bewaar ze op een koele plaats. Likeur is het beste om gekoeld te serveren.
Hoe heb je dit recept gemaakt?