:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/6U1siyvOwz-WKIRLGk1d/752f2dd2660809fe34efffdac8aaac.jpeg)
Chocoladekoekjes
De beste chocoladekoekjes
Ingrediënten
- 115 g boter
- 140 g bruine suiker
- 1 stukjes ei
- 1 stukjes Bourbon vanillesuiker
- 160 g gewoon meel
- 50 g cacao
- 1⁄2 en Bakpoeder
- Zout
- chocolade flavdrops
Laatste folders
Procedure
We laten de boter op kamertemperatuur zachter worden en kloppen het op met een mixer.
Voeg de bruine, vanillesuiker en eieren toe en klop nog ongeveer 3-4 minuten.
In een aparte container mengen we met een lepel de droge ingrediënten (cacao, bloem, bakpoeder en zout) en voegen ze vervolgens geleidelijk toe aan de botermassa.
Wanneer we een compacte massa krijgen, mengen we nog chocoladedruppels erin (laat ongeveer 1 eetlepel ervan voor decoratie om te bestrooien)
We bedekken de plaat met bakpapier. We leggen er hopen op met een ijslepel en drukken elke lepel plat.
Strooi voor het bakken chocoladedruppels over elke koekje en bak ze 10 minuten op 170 C.
Na het bakken laten we de koekjes nog 10 minuten op de bakplaat staan.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Chocoladekoekjes
De beste chocoladekoekjes
We laten de boter op kamertemperatuur zachter worden en kloppen het op met een mixer.
Voeg de bruine, vanillesuiker en eieren toe en klop nog ongeveer 3-4 minuten.
In een aparte container mengen we met een lepel de droge ingrediënten (cacao, bloem, bakpoeder en zout) en voegen ze vervolgens geleidelijk toe aan de botermassa.
Wanneer we een compacte massa krijgen, mengen we nog chocoladedruppels erin (laat ongeveer 1 eetlepel ervan voor decoratie om te bestrooien)
We bedekken de plaat met bakpapier. We leggen er hopen op met een ijslepel en drukken elke lepel plat.
Strooi voor het bakken chocoladedruppels over elke koekje en bak ze 10 minuten op 170 C.
Na het bakken laten we de koekjes nog 10 minuten op de bakplaat staan.
Hoe heb je dit recept gemaakt?