:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/1w9u4DuUpRbUQb8Y_ajE/ccdb00f6f2649fa096275efb955763.jpeg)
Bron :: Imagesbybarbara from Getty Images Signature
Chocoladekoekjes
Deze chocoladekoekjes zijn zacht en vol van rijke chocoladesmaak. Dit recept is eenvoudig en snel, wat het ideaal maakt voor het bakken met kinderen.
Ingrediënten
- 200 g boter
- 150 g suiker
- 2 stukjes Eieren
- 300 g gewoon meel
- 2 theelepels Bakpoeder
- 50 g cacao
- 100 g chocolade
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter en meng met de suiker.
Voeg de eieren toe en roer goed.
Voeg de met bakpoeder en cacao gemengde bloem toe. Roer tot een glad beslag.
Hak de chocolade in kleine stukjes en meng door het deeg.
Vorm kleine koekjes uit het deeg en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven. Laat de koekjes afkoelen na het bakken.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Chocoladekoekjes
Deze chocoladekoekjes zijn zacht en vol van rijke chocoladesmaak. Dit recept is eenvoudig en snel, wat het ideaal maakt voor het bakken met kinderen.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter en meng met de suiker.
Voeg de eieren toe en roer goed.
Voeg de met bakpoeder en cacao gemengde bloem toe. Roer tot een glad beslag.
Hak de chocolade in kleine stukjes en meng door het deeg.
Vorm kleine koekjes uit het deeg en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven. Laat de koekjes afkoelen na het bakken.
Hoe heb je dit recept gemaakt?