ADVERTENTIE

Bron :: Miuda_21 from Getty Images

Chocolade Spiegelglazuur

Dit eenvoudige recept voor chocoladespiegelglazuur is de perfecte manier om uw bakwerk een professionele uitstraling te geven.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 200 g Donkere chocolade Toegevoegd aan
  • 200 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Gelatineblaadjes Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Week de gelatine minimaal 10 minuten in koud water.

2. Stap

Smelt de chocolade met de slagroom boven de stoom.

3. Stap

Wanneer de chocolade volledig is gesmolten, knijp je het overtollige water uit de gelatine en voeg je het toe aan het chocolademengsel.

4. Stap

Meng goed met de garde tot de gelatine volledig is opgelost.

5. Stap

Laat het voltooide glazuur een beetje afkoelen, daarna kun je het gebruiken om taarten en gebak te versieren.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten