ADVERTENTIE

Bron :: Miuda_21 from Getty Images

Chocolade Spiegelglazuur

Dit eenvoudige recept voor chocoladespiegelglazuur is de perfecte manier om uw bakwerk een professionele uitstraling te geven.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 200 g Donkere chocolade Toegevoegd aan
  • 200 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 2 stukjes Gelatineblaadjes Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

Week de gelatine minimaal 10 minuten in koud water.

2. Stap

Smelt de chocolade met de slagroom boven de stoom.

3. Stap

Wanneer de chocolade volledig is gesmolten, knijp je het overtollige water uit de gelatine en voeg je het toe aan het chocolademengsel.

4. Stap

Meng goed met de garde tot de gelatine volledig is opgelost.

ADVERTENTIE
5. Stap

Laat het voltooide glazuur een beetje afkoelen, daarna kun je het gebruiken om taarten en gebak te versieren.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Chocolade Spiegelglazuur

Dit eenvoudige recept voor chocoladespiegelglazuur is de perfecte manier om uw bakwerk een professionele uitstraling te geven.

20
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Week de gelatine minimaal 10 minuten in koud water.

2. Stap

Smelt de chocolade met de slagroom boven de stoom.

3. Stap

Wanneer de chocolade volledig is gesmolten, knijp je het overtollige water uit de gelatine en voeg je het toe aan het chocolademengsel.

4. Stap

Meng goed met de garde tot de gelatine volledig is opgelost.

5. Stap

Laat het voltooide glazuur een beetje afkoelen, daarna kun je het gebruiken om taarten en gebak te versieren.

Ingrediënten
200 g
Donkere chocolade
200 ml
Slagroom
2 stukjes
Gelatineblaadjes