:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/_fmjYy4NwmVxi5kp-6Ai/9ee827790babe5564ab48e7eb9efaf.jpeg)
Bron :: Miuda_21 from Getty Images
Chocolade Spiegelglazuur
Dit eenvoudige recept voor chocoladespiegelglazuur is de perfecte manier om uw bakwerk een professionele uitstraling te geven.
Ingrediënten
- 200 g Donkere chocolade
- 200 ml Slagroom
- 2 stukjes Gelatineblaadjes
Laatste folders
Procedure
Week de gelatine minimaal 10 minuten in koud water.
Smelt de chocolade met de slagroom boven de stoom.
Wanneer de chocolade volledig is gesmolten, knijp je het overtollige water uit de gelatine en voeg je het toe aan het chocolademengsel.
Meng goed met de garde tot de gelatine volledig is opgelost.
Laat het voltooide glazuur een beetje afkoelen, daarna kun je het gebruiken om taarten en gebak te versieren.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Chocolade Spiegelglazuur
Dit eenvoudige recept voor chocoladespiegelglazuur is de perfecte manier om uw bakwerk een professionele uitstraling te geven.
Week de gelatine minimaal 10 minuten in koud water.
Smelt de chocolade met de slagroom boven de stoom.
Wanneer de chocolade volledig is gesmolten, knijp je het overtollige water uit de gelatine en voeg je het toe aan het chocolademengsel.
Meng goed met de garde tot de gelatine volledig is opgelost.
Laat het voltooide glazuur een beetje afkoelen, daarna kun je het gebruiken om taarten en gebak te versieren.
Hoe heb je dit recept gemaakt?