ADVERTENTIE
Bron :: LauriPatterson from Getty Images Signature
Chocolade notentaart zonder bloem
Deze taart is een geweldige oplossing voor iedereen die intolerant is voor gluten. Het zit vol smaak en je zou niet zeggen dat het geen bloem bevat.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
12
- 200 g gemalen noten
- 200 g Donkere chocolade
- 100 g boter
- 4 stukjes Eieren
- 150 g suiker
- 1 Artikel Bakpoeder
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Smelt de chocolade met boter in een bain-marie.
2. Stap
We kloppen de eieren met suiker tot schuim.
3. Stap
We mengen de noten met het bakpoeder.
4. Stap
We voegen de gesmolten chocolade toe aan de eieren en roeren.
5. Stap
Voeg vervolgens de noten toe en meng goed.
6. Stap
Giet het deeg vaak in een vorm en bak in een oven voorverwarmd tot 180 °C gedurende ongeveer 40 minuten.
7. Stap
Na het afkoelen kunnen we de taart overgieten met chocolade en versieren met noten.