ADVERTENTIE
Bron :: margouillatphotos from Getty Images
Chocolade Glutenvrije Taart
Deze chocoladetaart is een heerlijke traktatie voor iedereen die gluten vermijdt.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 200 g Chocolade
- 200 g Boter
- 200 g Suiker
- 5 stukjes ei
- 1 lepel Vanille-extract
- 50 g Cacaopoeder
- 50 g Amandelmeel
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
60 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180 °C en bereid de bakvorm voor. Bekleed de vorm met bakpapier.
2. Stap
Smelt de chocolade en boter op een lage temperatuur. Voeg dan suiker toe en meng goed.
3. Stap
Voeg de eieren, één voor één, toe aan het chocolademengsel terwijl je blijft roeren. Voeg dan het vanille-extract toe.
4. Stap
Meng in een andere kom de cacaopoeder en het amandelmeel. Voeg dan dit droge mengsel toe aan het chocolademengsel en meng goed.
5. Stap
Giet het beslag in de voorbereide vorm en bak in de voorverwarmde oven voor ongeveer 25 tot 30 minuten.