:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/vprbOTOhna-mmDf3POTy/59fce539759cfcba393cdc2306d69d.jpeg)
Chocolade frambozen muffins
Zacht en sappig.
Ingrediënten
- 3 ei
- 100 g kristalsuiker
- 160 g gewoon meel
- 30 g cacao
- 10 g bakpoeder
- 100 ml plantaardige olie
- 100 ml melk
- 100 g chocolade
- 200 g frambozen
- 10 g vanille
- 3 g zout
Laatste folders
Procedure
We kloppen de eieren met suiker en een snufje zout tot een lichte schuim. Voeg geleidelijk olie en melk toe. We mengen meel, bakpoeder, cacao en vanille en voegen dit toe aan het mengsel, dat we nog verder kloppen. We hakken de chocolade (ik gebruikte chocoladestukjes), voegen deze toe aan het deeg en mengen het.
We bereiden de vorm en de muffinvormpjes voor. We vullen eerst een laag, bestrooien met frambozen en bedekken met een tweede laag deeg. Bovenop kunnen we nog stukjes chocolade toevoegen.
We bakken op 180 graden. Als ze opstaan, testen we met een spatel of ze klaar zijn.
Eet smakelijk. 🩷
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Chocolade frambozen muffins
Zacht en sappig.
We kloppen de eieren met suiker en een snufje zout tot een lichte schuim. Voeg geleidelijk olie en melk toe. We mengen meel, bakpoeder, cacao en vanille en voegen dit toe aan het mengsel, dat we nog verder kloppen. We hakken de chocolade (ik gebruikte chocoladestukjes), voegen deze toe aan het deeg en mengen het.
We bereiden de vorm en de muffinvormpjes voor. We vullen eerst een laag, bestrooien met frambozen en bedekken met een tweede laag deeg. Bovenop kunnen we nog stukjes chocolade toevoegen.
We bakken op 180 graden. Als ze opstaan, testen we met een spatel of ze klaar zijn.
Eet smakelijk. 🩷
Hoe heb je dit recept gemaakt?