:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/ZUNft8xupXCF8oRDNzpt/82c6e1827e45d075eb99e47009f398.jpeg)
Chocolade-Frambozen Bars
Extra chocolade, klaar in een-twee-drie
Ingrediënten
Ingrediënten
- 200 g Lepels met suiker gebruikt ik kokosnoot van bevroren of verse frambozen
- 170 g Ik gebruikte FIBRA-koekjes met vezels zonder suiker van Gullón
- 250 g Slagroom
- 250 g Smeerbare kwark of mascarpone
- 200 g Warme chocolademelk
Chocolade ganache
- 50 g Chocolade
- 30 ml Melk
- vers Of gevriesdroogde frambozen voor decoratie
Laatste folders
Procedure
We smelten de chocolade au bain-marie en laten deze een beetje afkoelen. We kloppen de slagroom met kwark of mascarpone en voegen geleidelijk de gesmolten chocolade toe. We koken de frambozen met suiker en laten deze ook afkoelen. Als we verse gebruiken, gieten we er wat water over (2-3 lepels).
We bereiden een formulier voor: op de bodem leggen we een laag koekjes - de helft van de gekookte frambozen - room - koekjes - de tweede helft van de gekookte frambozen - de tweede helft van de room. We smelten chocolade met melk op de top en gieten het erover.
We versieren met frambozen.
Eet smakelijk 😍
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Chocolade-Frambozen Bars
Extra chocolade, klaar in een-twee-drie
We smelten de chocolade au bain-marie en laten deze een beetje afkoelen. We kloppen de slagroom met kwark of mascarpone en voegen geleidelijk de gesmolten chocolade toe. We koken de frambozen met suiker en laten deze ook afkoelen. Als we verse gebruiken, gieten we er wat water over (2-3 lepels).
We bereiden een formulier voor: op de bodem leggen we een laag koekjes - de helft van de gekookte frambozen - room - koekjes - de tweede helft van de gekookte frambozen - de tweede helft van de room. We smelten chocolade met melk op de top en gieten het erover.
We versieren met frambozen.
Eet smakelijk 😍
Hoe heb je dit recept gemaakt?