ADVERTENTIE
Chocolade-Frambozen Bars

Chocolade-Frambozen Bars

Extra chocolade, klaar in een-twee-drie

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

Ingrediënten

  • 200 g Lepels met suiker gebruikt ik kokosnoot van bevroren of verse frambozen Toegevoegd aan
  • 170 g Ik gebruikte FIBRA-koekjes met vezels zonder suiker van Gullón Toegevoegd aan
  • 250 g Slagroom Toegevoegd aan
  • 250 g Smeerbare kwark of mascarpone Toegevoegd aan
  • 200 g Warme chocolademelk Toegevoegd aan

Chocolade ganache

  • 50 g Chocolade Toegevoegd aan
  • 30 ml Melk Toegevoegd aan
  • vers Of gevriesdroogde frambozen voor decoratie Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

We smelten de chocolade au bain-marie en laten deze een beetje afkoelen. We kloppen de slagroom met kwark of mascarpone en voegen geleidelijk de gesmolten chocolade toe. We koken de frambozen met suiker en laten deze ook afkoelen. Als we verse gebruiken, gieten we er wat water over (2-3 lepels).

2. Stap

We bereiden een formulier voor: op de bodem leggen we een laag koekjes - de helft van de gekookte frambozen - room - koekjes - de tweede helft van de gekookte frambozen - de tweede helft van de room. We smelten chocolade met melk op de top en gieten het erover.

3. Stap

We versieren met frambozen.

4. Stap

Eet smakelijk 😍

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image napiekla

Chocolade-Frambozen Bars

Extra chocolade, klaar in een-twee-drie

20
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We smelten de chocolade au bain-marie en laten deze een beetje afkoelen. We kloppen de slagroom met kwark of mascarpone en voegen geleidelijk de gesmolten chocolade toe. We koken de frambozen met suiker en laten deze ook afkoelen. Als we verse gebruiken, gieten we er wat water over (2-3 lepels).

2. Stap

We bereiden een formulier voor: op de bodem leggen we een laag koekjes - de helft van de gekookte frambozen - room - koekjes - de tweede helft van de gekookte frambozen - de tweede helft van de room. We smelten chocolade met melk op de top en gieten het erover.

3. Stap

We versieren met frambozen.

4. Stap

Eet smakelijk 😍

Ingrediënten
Ingrediënten
200 g
Lepels met suiker gebruikt ik kokosnoot van bevroren of verse frambozen
170 g
Ik gebruikte FIBRA-koekjes met vezels zonder suiker van Gullón
250 g
Slagroom
250 g
Smeerbare kwark of mascarpone
200 g
Warme chocolademelk
Chocolade ganache
50 g
Chocolade
30 ml
Melk
vers
Of gevriesdroogde frambozen voor decoratie