ADVERTENTIE
Bron :: nata_vkusidey from Getty Images
Chocolade cheesecake met mascarpone
Dit recept voor chocolade cheesecake met mascarpone is absoluut onweerstaanbaar voor chocoladeliefhebbers.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Schors
- 200 gram Digestieve koekjes
- 100 gram ongezouten boter
Inhoud
- 500 gram mascarpone
- 200 gram Donkere chocolade
- 100 gram Gegranuleerde suiker
- 4 Grote eieren
Overig
- Chocolade om te gieten
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Verkruimel de koekjes en smelt de boter.
2. Stap
Meng koekjes met boter en vorm een deeg voor de bodem van de vorm.
3. Stap
Vulling: smelt de chocolade in een waterbad.
4. Stap
Meng de mascarpone, suiker en eieren.
5. Stap
Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed.
6. Stap
We gieten de vulling op het deeg en bakken de chocolade cheesecake met mascarpone 60 minuten op 180 graden.
7. Stap
Na het bakken gieten we er chocolade overheen.