:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/d9F20ynxPGXQBIThipCJ/f729833dc077a4fa959b44260244b8.jpeg)
Bron :: nata_vkusidey from Getty Images
Chocolade cheesecake met mascarpone
Dit recept voor chocolade cheesecake met mascarpone is absoluut onweerstaanbaar voor chocoladeliefhebbers.
Ingrediënten
Schors
- 200 gram Digestieve koekjes
- 100 gram ongezouten boter
Inhoud
- 500 gram mascarpone
- 200 gram Donkere chocolade
- 100 gram Gegranuleerde suiker
- 4 Grote eieren
Overig
- Chocolade om te gieten
Laatste folders
Procedure
Verkruimel de koekjes en smelt de boter.
Meng koekjes met boter en vorm een deeg voor de bodem van de vorm.
Vulling: smelt de chocolade in een waterbad.
Meng de mascarpone, suiker en eieren.
Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed.
We gieten de vulling op het deeg en bakken de chocolade cheesecake met mascarpone 60 minuten op 180 graden.
Na het bakken gieten we er chocolade overheen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Chocolade cheesecake met mascarpone
Dit recept voor chocolade cheesecake met mascarpone is absoluut onweerstaanbaar voor chocoladeliefhebbers.
Verkruimel de koekjes en smelt de boter.
Meng koekjes met boter en vorm een deeg voor de bodem van de vorm.
Vulling: smelt de chocolade in een waterbad.
Meng de mascarpone, suiker en eieren.
Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed.
We gieten de vulling op het deeg en bakken de chocolade cheesecake met mascarpone 60 minuten op 180 graden.
Na het bakken gieten we er chocolade overheen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?