ADVERTENTIE

Bron :: nata_vkusidey from Getty Images

Chocolade cheesecake met mascarpone

Dit recept voor chocolade cheesecake met mascarpone is absoluut onweerstaanbaar voor chocoladeliefhebbers.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Schors

  • 200 gram Digestieve koekjes Toegevoegd aan
  • 100 gram ongezouten boter Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 gram mascarpone Toegevoegd aan
  • 200 gram Donkere chocolade Toegevoegd aan
  • 100 gram Gegranuleerde suiker Toegevoegd aan
  • 4 Grote eieren Toegevoegd aan

Overig

  • Chocolade om te gieten Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verkruimel de koekjes en smelt de boter.

2. Stap

Meng koekjes met boter en vorm een deeg voor de bodem van de vorm.

3. Stap

Vulling: smelt de chocolade in een waterbad.

4. Stap

Meng de mascarpone, suiker en eieren.

ADVERTENTIE
5. Stap

Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed.

6. Stap

We gieten de vulling op het deeg en bakken de chocolade cheesecake met mascarpone 60 minuten op 180 graden.

7. Stap

Na het bakken gieten we er chocolade overheen.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Chocolade cheesecake met mascarpone

Dit recept voor chocolade cheesecake met mascarpone is absoluut onweerstaanbaar voor chocoladeliefhebbers.

90
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verkruimel de koekjes en smelt de boter.

2. Stap

Meng koekjes met boter en vorm een deeg voor de bodem van de vorm.

3. Stap

Vulling: smelt de chocolade in een waterbad.

4. Stap

Meng de mascarpone, suiker en eieren.

5. Stap

Voeg de gesmolten chocolade toe en meng goed.

6. Stap

We gieten de vulling op het deeg en bakken de chocolade cheesecake met mascarpone 60 minuten op 180 graden.

7. Stap

Na het bakken gieten we er chocolade overheen.

Ingrediënten
Schors
200 gram
Digestieve koekjes
100 gram
ongezouten boter
Inhoud
500 gram
mascarpone
200 gram
Donkere chocolade
100 gram
Gegranuleerde suiker
4
Grote eieren
Overig
Chocolade om te gieten