:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/l_nLVNyd47QIUnQ_9L6z/613c06f517c72a3575472d591000cb.jpeg)
Chocolade cake zonder eieren
Lekkere cake zonder eieren toe te voegen
Ingrediënten
Ingrediënten
- 2 mokken gewoon meel
- 150 g witte yoghurt
- 1 mok kristalsuiker
- 1 mok olie
- 2 el cacao
- 1 Artikel Natriumbicarbonaat
Glazuur
- 200 g chocolade
- 100 g boter
- 100 ml melk
- naar smaak suiker
Laatste folders
Procedure
Doe de bloem, cacao en bakpoeder in één container en meng.
In de tweede container doen we yoghurt, roeren we olie en kristalsuiker in. Vervolgens mengen we alle droge ingrediënten erdoor.
Giet het beslag op een met bakpapier bekleedde bakplaat van 30x20 en bak op 180 C.
Prik de afgewerkte taart met een mes of vork en giet er de glazuur overheen (zodat het op sommige plaatsen van binnen komt). Laat het afkoelen. De beker was 150 ml.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Chocolade cake zonder eieren
Lekkere cake zonder eieren toe te voegen
Doe de bloem, cacao en bakpoeder in één container en meng.
In de tweede container doen we yoghurt, roeren we olie en kristalsuiker in. Vervolgens mengen we alle droge ingrediënten erdoor.
Giet het beslag op een met bakpapier bekleedde bakplaat van 30x20 en bak op 180 C.
Prik de afgewerkte taart met een mes of vork en giet er de glazuur overheen (zodat het op sommige plaatsen van binnen komt). Laat het afkoelen. De beker was 150 ml.
Hoe heb je dit recept gemaakt?