ADVERTENTIE

Chocolade cake zonder eieren

Lekkere cake zonder eieren toe te voegen

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10

Ingrediënten

  • 2 mokken gewoon meel Toegevoegd aan
  • 150 g witte yoghurt Toegevoegd aan
  • 1 mok kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 1 mok olie Toegevoegd aan
  • 2 el cacao Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Natriumbicarbonaat Toegevoegd aan

Glazuur

  • 200 g chocolade Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 100 ml melk Toegevoegd aan
  • naar smaak suiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

25 min.
1. Stap

Doe de bloem, cacao en bakpoeder in één container en meng.

2. Stap

In de tweede container doen we yoghurt, roeren we olie en kristalsuiker in. Vervolgens mengen we alle droge ingrediënten erdoor.

3. Stap

Giet het beslag op een met bakpapier bekleedde bakplaat van 30x20 en bak op 180 C.

4. Stap

Prik de afgewerkte taart met een mes of vork en giet er de glazuur overheen (zodat het op sommige plaatsen van binnen komt). Laat het afkoelen. De beker was 150 ml.

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Frommykitchendotcom

Chocolade cake zonder eieren

Lekkere cake zonder eieren toe te voegen

25
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Doe de bloem, cacao en bakpoeder in één container en meng.

2. Stap

In de tweede container doen we yoghurt, roeren we olie en kristalsuiker in. Vervolgens mengen we alle droge ingrediënten erdoor.

3. Stap

Giet het beslag op een met bakpapier bekleedde bakplaat van 30x20 en bak op 180 C.

4. Stap

Prik de afgewerkte taart met een mes of vork en giet er de glazuur overheen (zodat het op sommige plaatsen van binnen komt). Laat het afkoelen. De beker was 150 ml.

Ingrediënten
Ingrediënten
2 mokken
gewoon meel
150 g
witte yoghurt
1 mok
kristalsuiker
1 mok
olie
2 el
cacao
1 Artikel
Natriumbicarbonaat
Glazuur
200 g
chocolade
100 g
boter
100 ml
melk
naar smaak
suiker