Cheesecake met bosbessen
Cheesecake met bosbessen coulis en een koekjesbasis.
Ingrediënten
MAND
- 100 g Koekjes
- 45 g boter
CRÈME VAN KANKER
- 250 g Zachte kwark
- 200 g zure room
- 5 el bloemsuiker
- 1 el gewoon meel
- 1 stukjes ei
BRAMENCULIS
- 200 g bramen
- 1 el Zetmeel
- 1 Artikel Frambozenpudding
- 3 el suiker
Laatste folders
Procedure
MANDJE: Duw het mandje gelijkmatig in een ingevette vorm en bak het op 140°C voor 10 minuten. Boter kan uit de vorm lopen tijdens het bakken, dus het is goed om iets onder de vorm te leggen. We kunnen ook een kwark room klaarmaken.
ROOMBOTERCRÈME: Meng alles samen. Giet de afgewerkte room op de gebakken korst en bak opnieuw. 140°C/60 min.
Na het bakken laten we de taart nog een uur in de uitgeschakelde gesloten oven en dan laten we hem afkoelen met de oven enigszins open.
BRAMEN COULIS: Laat het fruit met suiker koken. Verdikken met gesmolten zetmeel en pudding. We mengen tot het dik wordt. We halen het van het vuur, mixen het tot een gladde massa, zeven het door een zeef en laten het nog even koken. Giet de licht afgekoelde laag op de taart en zet in de koelkast. Het beste is 's nachts.