ADVERTENTIE
Cheesecake met bosbessen

Cheesecake met bosbessen

Cheesecake met bosbessen coulis en een koekjesbasis.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
6

MAND

  • 100 g Koekjes Toegevoegd aan
  • 45 g boter Toegevoegd aan

CRÈME VAN KANKER

  • 250 g Zachte kwark Toegevoegd aan
  • 200 g zure room Toegevoegd aan
  • 5 el bloemsuiker Toegevoegd aan
  • 1 el gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan

BRAMENCULIS

  • 200 g bramen Toegevoegd aan
  • 1 el Zetmeel Toegevoegd aan
  • 1 Artikel Frambozenpudding Toegevoegd aan
  • 3 el suiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

MANDJE: Duw het mandje gelijkmatig in een ingevette vorm en bak het op 140°C voor 10 minuten. Boter kan uit de vorm lopen tijdens het bakken, dus het is goed om iets onder de vorm te leggen. We kunnen ook een kwark room klaarmaken.

2. Stap

ROOMBOTERCRÈME: Meng alles samen. Giet de afgewerkte room op de gebakken korst en bak opnieuw. 140°C/60 min.

3. Stap

Na het bakken laten we de taart nog een uur in de uitgeschakelde gesloten oven en dan laten we hem afkoelen met de oven enigszins open.

4. Stap

BRAMEN COULIS: Laat het fruit met suiker koken. Verdikken met gesmolten zetmeel en pudding. We mengen tot het dik wordt. We halen het van het vuur, mixen het tot een gladde massa, zeven het door een zeef en laten het nog even koken. Giet de licht afgekoelde laag op de taart en zet in de koelkast. Het beste is 's nachts.

Cheesecake met bosbessen - stap voor stap bereiding 1
ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image jest_ocami

Cheesecake met bosbessen

Cheesecake met bosbessen coulis en een koekjesbasis.

30
Notulen
6
Aantal porties
Procedure
1. Stap

MANDJE: Duw het mandje gelijkmatig in een ingevette vorm en bak het op 140°C voor 10 minuten. Boter kan uit de vorm lopen tijdens het bakken, dus het is goed om iets onder de vorm te leggen. We kunnen ook een kwark room klaarmaken.

2. Stap

ROOMBOTERCRÈME: Meng alles samen. Giet de afgewerkte room op de gebakken korst en bak opnieuw. 140°C/60 min.

3. Stap

Na het bakken laten we de taart nog een uur in de uitgeschakelde gesloten oven en dan laten we hem afkoelen met de oven enigszins open.

4. Stap

BRAMEN COULIS: Laat het fruit met suiker koken. Verdikken met gesmolten zetmeel en pudding. We mengen tot het dik wordt. We halen het van het vuur, mixen het tot een gladde massa, zeven het door een zeef en laten het nog even koken. Giet de licht afgekoelde laag op de taart en zet in de koelkast. Het beste is 's nachts.

Ingrediënten
MAND
100 g
Koekjes
45 g
boter
CRÈME VAN KANKER
250 g
Zachte kwark
200 g
zure room
5 el
bloemsuiker
1 el
gewoon meel
1 stukjes
ei
BRAMENCULIS
200 g
bramen
1 el
Zetmeel
1 Artikel
Frambozenpudding
3 el
suiker