:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/5jTRrI2ov3gHu3mTYhLN/58371e1e24087ea88280f7510ecd39.jpeg)
Cheesecake in een glas
Uitstekende, verse cheesecake in een glas 😍
Ingrediënten
Crème laag
- 250 g Smeerbare kwark of mascarpone
- 150 g Witte chocolade
- 100 g Geslagen slagroom 33
- Knijpen Vanille of vanillestokje
Gedroogde worst
- 5 Boterkoekjes
Laatste folders
Procedure
We koken bosbessen met suiker (indien nodig voegen we een beetje water toe, 1-2 eetlepels)
We mengen ze en doen ze terug in de pan. Meng een theelepel maïszetmeel in 50 ml water en voeg toe aan de gemengde bosbessen. Laat het kort koken en laat het afkoelen.
We kloppen kwark, gesmolten witte chocolade en slagroom tot een massa - we voegen vanille toe.
Verkruimel de koekjes op de bodem van de beker en laag eerst de crème laag - bosbes en - crème. Bovenop kunnen we witte chocolade ganache toevoegen: gemengd in verwarmde slagroom.
We zullen de bekers laten afkoelen.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Cheesecake in een glas
Uitstekende, verse cheesecake in een glas 😍
We koken bosbessen met suiker (indien nodig voegen we een beetje water toe, 1-2 eetlepels)
We mengen ze en doen ze terug in de pan. Meng een theelepel maïszetmeel in 50 ml water en voeg toe aan de gemengde bosbessen. Laat het kort koken en laat het afkoelen.
We kloppen kwark, gesmolten witte chocolade en slagroom tot een massa - we voegen vanille toe.
Verkruimel de koekjes op de bodem van de beker en laag eerst de crème laag - bosbes en - crème. Bovenop kunnen we witte chocolade ganache toevoegen: gemengd in verwarmde slagroom.
We zullen de bekers laten afkoelen.
Hoe heb je dit recept gemaakt?