ADVERTENTIE
Cheesecake in een glas

Cheesecake in een glas

Uitstekende, verse cheesecake in een glas 😍

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
4

Crème laag

  • 250 g Smeerbare kwark of mascarpone Toegevoegd aan
  • 150 g Witte chocolade Toegevoegd aan
  • 100 g Geslagen slagroom 33 Toegevoegd aan
  • Knijpen Vanille of vanillestokje Toegevoegd aan

Gedroogde worst

  • 5 Boterkoekjes Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

20 min.
1. Stap

We koken bosbessen met suiker (indien nodig voegen we een beetje water toe, 1-2 eetlepels)

2. Stap

We mengen ze en doen ze terug in de pan. Meng een theelepel maïszetmeel in 50 ml water en voeg toe aan de gemengde bosbessen. Laat het kort koken en laat het afkoelen.

3. Stap

We kloppen kwark, gesmolten witte chocolade en slagroom tot een massa - we voegen vanille toe.

4. Stap

Verkruimel de koekjes op de bodem van de beker en laag eerst de crème laag - bosbes en - crème. Bovenop kunnen we witte chocolade ganache toevoegen: gemengd in verwarmde slagroom.

ADVERTENTIE
5. Stap

We zullen de bekers laten afkoelen.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image napiekla

Cheesecake in een glas

Uitstekende, verse cheesecake in een glas 😍

20
Notulen
4
Aantal porties
Procedure
1. Stap

We koken bosbessen met suiker (indien nodig voegen we een beetje water toe, 1-2 eetlepels)

2. Stap

We mengen ze en doen ze terug in de pan. Meng een theelepel maïszetmeel in 50 ml water en voeg toe aan de gemengde bosbessen. Laat het kort koken en laat het afkoelen.

3. Stap

We kloppen kwark, gesmolten witte chocolade en slagroom tot een massa - we voegen vanille toe.

4. Stap

Verkruimel de koekjes op de bodem van de beker en laag eerst de crème laag - bosbes en - crème. Bovenop kunnen we witte chocolade ganache toevoegen: gemengd in verwarmde slagroom.

5. Stap

We zullen de bekers laten afkoelen.

Ingrediënten
Crème laag
250 g
Smeerbare kwark of mascarpone
150 g
Witte chocolade
100 g
Geslagen slagroom 33
Knijpen
Vanille of vanillestokje
Gedroogde worst
5
Boterkoekjes