ADVERTENTIE

Bron :: Pixabay: eatde

Bublanina met yoghurt

Een smakelijk en eenvoudig recept voor een fruitige bublanina met yoghurt, wat zorgt voor een uitzonderlijke zachtheid van het deeg.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
15
  • 200 g Meel Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 200 ml yoghurt Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan
  • Kersen Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C. We bereiden het deeg door alle ingrediënten samen te mengen. We mengen bloem met bakpoeder, voegen suiker, eieren en yoghurt toe en roeren alles goed door elkaar.

2. Stap

Giet het beslag in een ingevette en met bloem bestrooide vorm. Verspreid de ontpitte kersen over het beslag.

3. Stap

We bakken de bublanina ongeveer 40 minuten in een voorverwarmde oven. Na het bakken laten we het een beetje afkoelen en bestrooien we het met poedersuiker.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten