Bron :: vm2002 from Canva
Brownies van zoete aardappelen
Wij zijn dol op zoete aardappelen. Ze zijn niet alleen heerlijk als bijgerecht, maar ook om mee te bakken.
Ingrediënten
- 2 stuk Zoete aardappelen
- 1⁄2 kopjes Amandelmeel
- 1⁄2 kopjes Cacao
- 1⁄4 kopjes Esdoornsiroop
- 1⁄4 kopjes Kokosolie
- 2 stuk Grote eieren
- 1 lepel Vanille
- 1⁄2 lepels Zeezout
Laatste folders
Procedure
Begin met het bakken van zoete aardappelen. Je kunt ze 45 minuten in de oven bakken op 200°C of zelfs in de magnetron, zolang je er maar goed in prikt met een vork en ze de volgende 8 tot 10 minuten bakt.
Als de aardappels gaar zijn, laat ze dan afkoelen, schil ze en stamp ze fijn. Voeg het amandelmeel, cacaopoeder, ahornsiroop, kokosolie, eieren, vanille en zout toe en meng goed.
Zet een diepe ovenschaal klaar, die je van tevoren hebt bekleed met bakpapier, en giet het mengsel erin.
Bak de brownies 20 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Laat de brownies uit de oven volledig afkoelen voordat je ze aansnijdt.