ADVERTENTIE

Bron :: vm2002 from Canva

Brownies van zoete aardappelen

Wij zijn dol op zoete aardappelen. Ze zijn niet alleen heerlijk als bijgerecht, maar ook om mee te bakken.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
12
  • 2 stuk Zoete aardappelen Toegevoegd aan
  • 12 kopjes Amandelmeel Toegevoegd aan
  • 12 kopjes Cacao Toegevoegd aan
  • 14 kopjes Esdoornsiroop Toegevoegd aan
  • 14 kopjes Kokosolie Toegevoegd aan
  • 2 stuk Grote eieren Toegevoegd aan
  • 1 lepel Vanille Toegevoegd aan
  • 12 lepels Zeezout Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Begin met het bakken van zoete aardappelen. Je kunt ze 45 minuten in de oven bakken op 200°C of zelfs in de magnetron, zolang je er maar goed in prikt met een vork en ze de volgende 8 tot 10 minuten bakt.

2. Stap

Als de aardappels gaar zijn, laat ze dan afkoelen, schil ze en stamp ze fijn. Voeg het amandelmeel, cacaopoeder, ahornsiroop, kokosolie, eieren, vanille en zout toe en meng goed.

3. Stap

Zet een diepe ovenschaal klaar, die je van tevoren hebt bekleed met bakpapier, en giet het mengsel erin.

4. Stap

Bak de brownies 20 tot 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

5. Stap

Laat de brownies uit de oven volledig afkoelen voordat je ze aansnijdt.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten