:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/91qiWrxYhjpelAtu3RX-/9eaaf1f1e6c23aa88a128e52ab18d8.jpeg)
Bron :: Mizina from Getty Images
Broccolisoep met kaas
Deze romige, fluweelzachte broccolisoep met kaas is ideaal voor lunch of diner. Het is snel en eenvoudig te bereiden en smaakt altijd geweldig!
Ingrediënten
- 1 Een stukje van Middelgrote broccoli
- 1 Een stukje van kleine ui
- 2 kruidnagel knoflook
- 1⁄2 l Groentesoep
- 200 g harde kaas
- 100 ml kookroom
- 1 lepel olie
- zout
- Zwarte peper
- 1 stuk wortelen
Laatste folders
Procedure
Bak op een pan met olie de fijngesneden ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.
Voeg de in kleinere roosjes gesneden broccoli, wortel toe en overgiet met de groentebouillon. Laat 10 minuten koken.
Voeg de geraspte kaas, crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper. Kook nog 5 minuten.
Mix de soep met een staafmixer tot een gladde crème.
Dien warm op, versier met broccoli en bestrooi met geraspte kaas.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Broccolisoep met kaas
Deze romige, fluweelzachte broccolisoep met kaas is ideaal voor lunch of diner. Het is snel en eenvoudig te bereiden en smaakt altijd geweldig!
Bak op een pan met olie de fijngesneden ui en knoflook tot ze goudbruin zijn.
Voeg de in kleinere roosjes gesneden broccoli, wortel toe en overgiet met de groentebouillon. Laat 10 minuten koken.
Voeg de geraspte kaas, crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper. Kook nog 5 minuten.
Mix de soep met een staafmixer tot een gladde crème.
Dien warm op, versier met broccoli en bestrooi met geraspte kaas.
Hoe heb je dit recept gemaakt?