:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/-QNXJofe5OgidKqanKai/4774526e59e274b8070567b1659b9a.jpeg)
Bron :: zeleno from Getty Images
Bosbessentaart met kwark
Een smakelijke en verfrissende bosbessentaart met kwark is de ideale keuze voor een zomerse middag.
Ingrediënten
Vaak
- 200 g gewoon meel
- 100 g boter
- 2 stukjes ei
- 1⁄2 Artikel Bakpoeder
- 50 g suiker
Vulling
- 500 g Kwark
- 200 g Verse bosbessen
- 100 g suiker
- 1 stukjes vanillesuiker
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg bloem, boter, eieren, bakpoeder en suiker toe aan de mixer en mix tot een gladde massa. Haal dan het deeg eruit en verplaats het naar een ingevette bakplaat.
Voor de vulling, meng de kwark met suiker. Vervolgens verspreid de kwark mengsel gelijkmatig over het deeg.
Bak 30-40 minuten, of tot de taart goudbruin is. Versier de taart met bosbessen na afkoeling.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Bosbessentaart met kwark
Een smakelijke en verfrissende bosbessentaart met kwark is de ideale keuze voor een zomerse middag.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg bloem, boter, eieren, bakpoeder en suiker toe aan de mixer en mix tot een gladde massa. Haal dan het deeg eruit en verplaats het naar een ingevette bakplaat.
Voor de vulling, meng de kwark met suiker. Vervolgens verspreid de kwark mengsel gelijkmatig over het deeg.
Bak 30-40 minuten, of tot de taart goudbruin is. Versier de taart met bosbessen na afkoeling.
Hoe heb je dit recept gemaakt?