ADVERTENTIE

Bron :: zeleno from Getty Images

Bosbessentaart met kwark

Een smakelijke en verfrissende bosbessentaart met kwark is de ideale keuze voor een zomerse middag.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan
  • 2 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 12 Artikel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 50 g suiker Toegevoegd aan

Vulling

  • 500 g Kwark Toegevoegd aan
  • 200 g Verse bosbessen Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg bloem, boter, eieren, bakpoeder en suiker toe aan de mixer en mix tot een gladde massa. Haal dan het deeg eruit en verplaats het naar een ingevette bakplaat.

2. Stap

Voor de vulling, meng de kwark met suiker. Vervolgens verspreid de kwark mengsel gelijkmatig over het deeg.

3. Stap

Bak 30-40 minuten, of tot de taart goudbruin is. Versier de taart met bosbessen na afkoeling.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Bosbessentaart met kwark

Een smakelijke en verfrissende bosbessentaart met kwark is de ideale keuze voor een zomerse middag.

90
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 °C. Voeg bloem, boter, eieren, bakpoeder en suiker toe aan de mixer en mix tot een gladde massa. Haal dan het deeg eruit en verplaats het naar een ingevette bakplaat.

2. Stap

Voor de vulling, meng de kwark met suiker. Vervolgens verspreid de kwark mengsel gelijkmatig over het deeg.

3. Stap

Bak 30-40 minuten, of tot de taart goudbruin is. Versier de taart met bosbessen na afkoeling.

Ingrediënten
Vaak
200 g
gewoon meel
100 g
boter
2 stukjes
ei
12 Artikel
Bakpoeder
50 g
suiker
Vulling
500 g
Kwark
200 g
Verse bosbessen
100 g
suiker
1 stukjes
vanillesuiker