ADVERTENTIE

Bosbessencheesecake

Bosbessencheesecake is een zacht en fris dessert dat je letterlijk zal betoveren met zijn uiterlijk en smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Tekst

  • 200 g Digestieve koekjes Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g Kwark Toegevoegd aan
  • 200 g slagroom Toegevoegd aan
  • 4 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 150 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 2 el citroensap Toegevoegd aan

Bosbessentopping

  • 300 g Bosbessen Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 el citroensap Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Bereid je bakplaat voor en verwarm de oven voor op 170 graden.

2. Stap

Mix koekjes in de kom en voeg gesmolten boter toe. Verspreid het mengsel over de bodem van de bakvorm en maak het glad.

3. Stap

Vulling: meng alle ingrediënten samen en spreid de vulling over de romp.

4. Stap

Bak de taart ongeveer 1 uur in de oven. Laat de cheesecake na het bakken afkoelen.

5. Stap

Bereid ondertussen de bosbessentopping voor. Kook de bosbessen samen met de suiker en citroensap op een matig vuur voor ongeveer 10 minuten. Laat het dan afkoelen.

6. Stap

Verspreid de voltooide topping over de afgekoelde cheesecake. Laat het minstens 2 uur in de koelkast staan ​​voordat je het serveert.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten

Vleesgerechten

438 recepten

Pasta

117 recepten