ADVERTENTIE

Bosbessencheesecake

Bosbessencheesecake is een zacht en fris dessert dat je letterlijk zal betoveren met zijn uiterlijk en smaak.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Tekst

  • 200 g Digestieve koekjes Toegevoegd aan
  • 100 g boter Toegevoegd aan

Inhoud

  • 500 g Kwark Toegevoegd aan
  • 200 g slagroom Toegevoegd aan
  • 4 stukjes ei Toegevoegd aan
  • 150 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 stukjes vanillesuiker Toegevoegd aan
  • 2 el citroensap Toegevoegd aan

Bosbessentopping

  • 300 g Bosbessen Toegevoegd aan
  • 100 g suiker Toegevoegd aan
  • 1 el citroensap Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

120 min.
1. Stap

Bereid je bakplaat voor en verwarm de oven voor op 170 graden.

2. Stap

Mix koekjes in de kom en voeg gesmolten boter toe. Verspreid het mengsel over de bodem van de bakvorm en maak het glad.

3. Stap

Vulling: meng alle ingrediënten samen en spreid de vulling over de romp.

4. Stap

Bak de taart ongeveer 1 uur in de oven. Laat de cheesecake na het bakken afkoelen.

ADVERTENTIE
5. Stap

Bereid ondertussen de bosbessentopping voor. Kook de bosbessen samen met de suiker en citroensap op een matig vuur voor ongeveer 10 minuten. Laat het dan afkoelen.

6. Stap

Verspreid de voltooide topping over de afgekoelde cheesecake. Laat het minstens 2 uur in de koelkast staan ​​voordat je het serveert.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Bosbessencheesecake

Bosbessencheesecake is een zacht en fris dessert dat je letterlijk zal betoveren met zijn uiterlijk en smaak.

120
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Bereid je bakplaat voor en verwarm de oven voor op 170 graden.

2. Stap

Mix koekjes in de kom en voeg gesmolten boter toe. Verspreid het mengsel over de bodem van de bakvorm en maak het glad.

3. Stap

Vulling: meng alle ingrediënten samen en spreid de vulling over de romp.

4. Stap

Bak de taart ongeveer 1 uur in de oven. Laat de cheesecake na het bakken afkoelen.

5. Stap

Bereid ondertussen de bosbessentopping voor. Kook de bosbessen samen met de suiker en citroensap op een matig vuur voor ongeveer 10 minuten. Laat het dan afkoelen.

6. Stap

Verspreid de voltooide topping over de afgekoelde cheesecake. Laat het minstens 2 uur in de koelkast staan ​​voordat je het serveert.

Ingrediënten
Tekst
200 g
Digestieve koekjes
100 g
boter
Inhoud
500 g
Kwark
200 g
slagroom
4 stukjes
ei
150 g
suiker
1 stukjes
vanillesuiker
2 el
citroensap
Bosbessentopping
300 g
Bosbessen
100 g
suiker
1 el
citroensap