:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/12po9FtNQRDijf-ayuIm/a8d2f76ca774ec94cf37c901e53ce9.png)
Bosbessen kwarktaart
Bosbessen kwarktaart is een heerlijke taart die je kunt genieten bij koffie of thee.
Ingrediënten
Vaak
- 200 g koekjes
- 100 g boter
Inhoud
- 500 g Kwark
- 200 g slagroom
- 150 g suiker
- 3 stukjes ei
- 1 stukjes Vanille-extract
Bosbessenglazuur
- 300 g Bosbessen
- 2 el suiker
- 1 stukjes citroen
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 graden en maak je cheesecake vorm klaar.
Verkruimel de koekjes, meng ze met de gesmolten boter en druk ze op de bodem van de vorm. Bak 10 minuten.
Meng alles tot een gladde massa voor de vulling en giet dit over het voorgebakken deeg.
Bak 1 uur of totdat de cheesecake stevig is. Laat dan volledig afkoelen.
Om de glazuur te bereiden, brengen we de bosbessen met suiker en citroensap aan de kook. Daarna laten we het afkoelen.
We bedekken de afgekoelde cheesecake met een bosbessenglazuur en serveren het.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Bosbessen kwarktaart
Bosbessen kwarktaart is een heerlijke taart die je kunt genieten bij koffie of thee.
Verwarm de oven voor op 180 graden en maak je cheesecake vorm klaar.
Verkruimel de koekjes, meng ze met de gesmolten boter en druk ze op de bodem van de vorm. Bak 10 minuten.
Meng alles tot een gladde massa voor de vulling en giet dit over het voorgebakken deeg.
Bak 1 uur of totdat de cheesecake stevig is. Laat dan volledig afkoelen.
Om de glazuur te bereiden, brengen we de bosbessen met suiker en citroensap aan de kook. Daarna laten we het afkoelen.
We bedekken de afgekoelde cheesecake met een bosbessenglazuur en serveren het.
Hoe heb je dit recept gemaakt?