ADVERTENTIE

Borsjt van selderijstengels

Een iets aangepaste versie van de gewone soep genaamd Borsjt. Ik heb de kool vervangen door selderijstengels en ik moet zeggen dat het geweldig smaakte.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
10
  • 2 De Ui Tangen Toegevoegd aan
  • 5 Aardappelen Toegevoegd aan
  • 1 Tekst van knolselderij Toegevoegd aan
  • 2 Wortelen Toegevoegd aan
  • 2 Peterselie Toegevoegd aan
  • vegeta Toegevoegd aan
  • 3 zout Laurierbladeren Toegevoegd aan
  • zure room Toegevoegd aan
  • Kokosolie hoeft niet te zijn Toegevoegd aan
  • De borsjt balsemien hoeft niet te zijn Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

50 min.
1. Stap

Snijd de ui, wortel en peterselie en bak ze in kokosolie. Zodra het mengsel goed is gebakken, voegen we zout, bouillonpoeder, laurierblad en eventueel andere kruiden naar smaak toe. We gieten er water in tot halverwege de pan. Voeg de geschilde en blokjes gesneden bieten toe, en aan het einde van het koken, als de groenten bijna klaar zijn, voegen we stengel bleekselderij en aardappelen toe. We laten alles samen koken en halen het dan van het vuur.

2. Stap

We serveren in kommen, versieren en brengen op smaak met zure room aan het eind. Wij houden daar zo van.

3. Stap

Als u bekend bent met kruiden en u weet het JUISTE Weegbree Sosnowski te verzamelen, voeg het dan toe aan het koken. Het is typisch voor de Russische keuken.

4. Stap

De soep smaakt geweldig, zelfs koud is het verfrissend.

ADVERTENTIE
5. Stap

Eet smakelijk :-)

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Chutna.alchymia

Borsjt van selderijstengels

Een iets aangepaste versie van de gewone soep genaamd Borsjt. Ik heb de kool vervangen door selderijstengels en ik moet zeggen dat het geweldig smaakte.

50
Notulen
10
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Snijd de ui, wortel en peterselie en bak ze in kokosolie. Zodra het mengsel goed is gebakken, voegen we zout, bouillonpoeder, laurierblad en eventueel andere kruiden naar smaak toe. We gieten er water in tot halverwege de pan. Voeg de geschilde en blokjes gesneden bieten toe, en aan het einde van het koken, als de groenten bijna klaar zijn, voegen we stengel bleekselderij en aardappelen toe. We laten alles samen koken en halen het dan van het vuur.

2. Stap

We serveren in kommen, versieren en brengen op smaak met zure room aan het eind. Wij houden daar zo van.

3. Stap

Als u bekend bent met kruiden en u weet het JUISTE Weegbree Sosnowski te verzamelen, voeg het dan toe aan het koken. Het is typisch voor de Russische keuken.

4. Stap

De soep smaakt geweldig, zelfs koud is het verfrissend.

5. Stap

Eet smakelijk :-)

Ingrediënten
2 De Ui
Tangen
5
Aardappelen
1
Tekst van knolselderij
2
Wortelen
2
Peterselie
vegeta
3 zout
Laurierbladeren
zure room
Kokosolie hoeft niet te zijn
De borsjt balsemien hoeft niet te zijn