ADVERTENTIE

Bron :: FB: Jedlo je krásne

Bladerdeeg pudding dessert

Heerlijke harten van bladerdeeg met pudding en fruit.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Bladerdeeg

  • 2 pakketten bladerdeeg Toegevoegd aan

Puddingcrème

  • 2 stukjes vanillepudding Toegevoegd aan
  • 500 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 el suiker Toegevoegd aan

Overige

  • fruit Toegevoegd aan
  • bloemsuiker Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

30 min.
1. Stap

Voor het uitsnijden van hartjes gebruiken we vormpjes in twee maten.

2. Stap

Met een grotere vorm snijden we de volledige vormen van hartjes uit. We leggen ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en bestrijken de randen met ei.

3. Stap

Uit het tweede vel bladerdeeg snijden we even grote harten in het midden met een gat, waarvoor we een kleinere vorm gebruiken.

4. Stap

Op de bakplaat leggen we de vormen met een gat in twee lagen. We smeren de randen tussen de lagen en de bovenkant in met geklopt ei. In het midden van elk hartje ontstaat er een opening voor de puddingvulling.

ADVERTENTIE
5. Stap

We bakken de hartjes in een voorverwarmde oven op 180°C voor ongeveer 15 minuten.

6. Stap

We bereiden de vanillepudding in melk volgens de instructies op de verpakking en voegen suiker toe. We blijven constant roeren.

7. Stap

We vullen de hartjes met pudding, versieren ze met fruit naar keuze en bestrooien ze met poedersuiker.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Bladerdeeg pudding dessert

Heerlijke harten van bladerdeeg met pudding en fruit.

30
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Voor het uitsnijden van hartjes gebruiken we vormpjes in twee maten.

2. Stap

Met een grotere vorm snijden we de volledige vormen van hartjes uit. We leggen ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en bestrijken de randen met ei.

3. Stap

Uit het tweede vel bladerdeeg snijden we even grote harten in het midden met een gat, waarvoor we een kleinere vorm gebruiken.

4. Stap

Op de bakplaat leggen we de vormen met een gat in twee lagen. We smeren de randen tussen de lagen en de bovenkant in met geklopt ei. In het midden van elk hartje ontstaat er een opening voor de puddingvulling.

5. Stap

We bakken de hartjes in een voorverwarmde oven op 180°C voor ongeveer 15 minuten.

6. Stap

We bereiden de vanillepudding in melk volgens de instructies op de verpakking en voegen suiker toe. We blijven constant roeren.

7. Stap

We vullen de hartjes met pudding, versieren ze met fruit naar keuze en bestrooien ze met poedersuiker.

Ingrediënten
Bladerdeeg
2 pakketten
bladerdeeg
Puddingcrème
2 stukjes
vanillepudding
500 ml
melk
2 el
suiker
Overige
fruit
bloemsuiker