:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/F-3Q3-t0uLHNV4BZUVwr/fe93ceba5ff1405ffdd183ae247bba.jpeg)
Bron :: from_my_point_of_view from Getty Images
Bladerdeeg gevuld met gehakt
Lekker en eenvoudig bladerdeeg gevuld met gehakt is een uitstekende keuze voor een familie lunch of diner. Dit recept is eenvoudig en snel te bereiden.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 500 g bladerdeeg
Vulling
- 500 g gehakt
- 1 stukjes De Ui
- 2 stukjes teentjes knoflook
- 1 Artikel Gemalen paprika
- 1 Artikel gemalen zwarte peper
- 1 Artikel zout
- 1 stukjes ei
- Sesam
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit op een vlak oppervlak.
Bak de ui goudbruin in een koekenpan en voeg de teentjes knoflook toe.
Voeg het gehakt toe en bak tot het volledig gaar is. Voeg gemalen paprika, gemalen zwarte peper en zout toe. Roer en kook nog een paar minuten.
Snijd het vaak en vul het met het mengsel.
Bestrijk het met ei en bestrooi met sesam.
Bak ongeveer 25-30 minuten in de oven, of tot het deeg goudbruin is. Laat het even afkoelen voor het serveren.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Bladerdeeg gevuld met gehakt
Lekker en eenvoudig bladerdeeg gevuld met gehakt is een uitstekende keuze voor een familie lunch of diner. Dit recept is eenvoudig en snel te bereiden.
Verwarm de oven voor op 180°C. Rol het bladerdeeg uit op een vlak oppervlak.
Bak de ui goudbruin in een koekenpan en voeg de teentjes knoflook toe.
Voeg het gehakt toe en bak tot het volledig gaar is. Voeg gemalen paprika, gemalen zwarte peper en zout toe. Roer en kook nog een paar minuten.
Snijd het vaak en vul het met het mengsel.
Bestrijk het met ei en bestrooi met sesam.
Bak ongeveer 25-30 minuten in de oven, of tot het deeg goudbruin is. Laat het even afkoelen voor het serveren.
Hoe heb je dit recept gemaakt?