ADVERTENTIE
Bron :: FB: Recepty na vánoční a velikonoční cukroví
Biscuitrol met chocoladepudding
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Biscuit
- 6 stukjes Eieren
- 180 g suiker
- 180 g gewoon meel
Chocolade pudding
- 500 ml melk
- 1 verpakking chocoladepudding
- 2 el suiker
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Klop de eieren met suiker tot schuim.
2. Stap
Voeg geleidelijk het meel toe en roer.
3. Stap
Giet het deeg op een met bakpapier beklede plaat en bak in een voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 10-15 minuten.
4. Stap
Wikkel de kant-en-klare cake direct na het uit de oven halen in een vochtige handdoek en laat afkoelen.
5. Stap
Bereid de chocoladepudding volgens de instructies op de verpakking en laat hem afkoelen.
6. Stap
Rol het biscuit uit, smeer het in met pudding en rol het opnieuw op.
7. Stap
Laat de biscuitrol met chocoladepudding ten minste een uur in de koelkast staan voordat je hem serveert.
8. Stap
Je kunt de top van de rolade versieren volgens je eigen voorstellingen.