:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/ivDAGPjp6x6ywR6083wR/0bfbd8a99ac3c78b4c35645b302d5d.jpeg)
Bron :: 500 from Getty Images
Biscuitkorst van 10 eieren
Klassieke biscuitkorst, ideaal voor verschillende soorten taarten en vlaaien.
Ingrediënten
- 10 stukjes Eieren
- 200 g Kristalsuiker
- 200 g gewoon meel
- 1 stukjes Bakpoeder
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180 graden en bereid de taartvorm voor.
Scheid de dooiers van het eiwit.
Klop de eidooiers op met suiker tot schuim.
Klop het eiwit stijf.
Voeg langzaam eiwitschuim toe aan de dooiermengsel en voeg vervolgens langzaam meel gemengd met bakpoeder toe.
Giet het mengsel in de voorbereide vorm en plaats het in de oven voor 30-40 minuten.
Laat na het bakken de cake afkoelen en dan kan je het gebruiken om je favoriete taart te bereiden.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Biscuitkorst van 10 eieren
Klassieke biscuitkorst, ideaal voor verschillende soorten taarten en vlaaien.
Verwarm de oven voor op 180 graden en bereid de taartvorm voor.
Scheid de dooiers van het eiwit.
Klop de eidooiers op met suiker tot schuim.
Klop het eiwit stijf.
Voeg langzaam eiwitschuim toe aan de dooiermengsel en voeg vervolgens langzaam meel gemengd met bakpoeder toe.
Giet het mengsel in de voorbereide vorm en plaats het in de oven voor 30-40 minuten.
Laat na het bakken de cake afkoelen en dan kan je het gebruiken om je favoriete taart te bereiden.
Hoe heb je dit recept gemaakt?