ADVERTENTIE

Bron :: 500 from Getty Images

Biscuitkorst van 10 eieren

Klassieke biscuitkorst, ideaal voor verschillende soorten taarten en vlaaien.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
1
  • 10 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 200 g Kristalsuiker Toegevoegd aan
  • 200 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180 graden en bereid de taartvorm voor.

2. Stap

Scheid de dooiers van het eiwit.

3. Stap

Klop de eidooiers op met suiker tot schuim.

4. Stap

Klop het eiwit stijf.

5. Stap

Voeg langzaam eiwitschuim toe aan de dooiermengsel en voeg vervolgens langzaam meel gemengd met bakpoeder toe.

6. Stap

Giet het mengsel in de voorbereide vorm en plaats het in de oven voor 30-40 minuten.

7. Stap

Laat na het bakken de cake afkoelen en dan kan je het gebruiken om je favoriete taart te bereiden.

Nieuwste recepten

Nieuwste recepten

Reels

Nieuw

Top categorieën

Ontbijt

193 recepten

Laat ontbijt

167 recepten

Middagmaal

831 recepten

Diner

765 recepten

Dessert

587 recepten

Gebak

202 recepten

Taarten

123 recepten

Vleesgerechten

404 recepten

Pasta

111 recepten