ADVERTENTIE

Bron :: anamarques from Canva

Biscuit taart met slagroom

Dit recept is voor liefhebbers van lichte en tegelijkertijd smakelijke desserts. Een biscuitbodem aangevuld met slagroom en vers fruit is ideaal voor een zomerse middag.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Lichaam

  • 6 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 180 g suiker Toegevoegd aan
  • 150 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 3 el olie Toegevoegd aan
  • korrel zout Toegevoegd aan

Crème

  • 500 ml Slagroom Toegevoegd aan
  • 3 el suiker Toegevoegd aan

Fruit

  • 250 g Aardbeien Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

60 min.
1. Stap

Eerst bereiden we het deeg voor. We kloppen de eieren met suiker tot schuim, voegen geleidelijk gezeefde bloem toe en roeren alles grondig door elkaar.

2. Stap

We gieten het beslag in de vorm en bakken het ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

3. Stap

Na het bakken laten we de cake afkoelen.

4. Stap

Ondertussen bereiden we de crème voor - we kloppen de room met suiker tot het stijf is.

ADVERTENTIE
5. Stap

We smeren de afgekoelde cake in met room en versieren het met schoongemaakte en gehalveerde aardbeien.

6. Stap

We laten de taart een paar uur in de koelkast staan om op smaak te komen.

7. Stap

Eet smakelijk!

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Biscuit taart met slagroom

Dit recept is voor liefhebbers van lichte en tegelijkertijd smakelijke desserts. Een biscuitbodem aangevuld met slagroom en vers fruit is ideaal voor een zomerse middag.

60
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Eerst bereiden we het deeg voor. We kloppen de eieren met suiker tot schuim, voegen geleidelijk gezeefde bloem toe en roeren alles grondig door elkaar.

2. Stap

We gieten het beslag in de vorm en bakken het ongeveer 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.

3. Stap

Na het bakken laten we de cake afkoelen.

4. Stap

Ondertussen bereiden we de crème voor - we kloppen de room met suiker tot het stijf is.

5. Stap

We smeren de afgekoelde cake in met room en versieren het met schoongemaakte en gehalveerde aardbeien.

6. Stap

We laten de taart een paar uur in de koelkast staan om op smaak te komen.

7. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
Lichaam
6 stukjes
Eieren
180 g
suiker
150 g
gewoon meel
3 el
olie
korrel zout
Crème
500 ml
Slagroom
3 el
suiker
Fruit
250 g
Aardbeien