:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/uTNHw3h95jckZMRjOfjx/7401fc68c1837c702d2b3a17d29387.jpeg)
Bron :: FB: Varenie je radosť
Biscuit taart met pudding en fruit
Een smakelijke en frisse biscuit taart met pudding en fruit, geliefd bij alle zoetekauwen. Deze taart is ideaal voor verschillende feestjes.
Ingrediënten
Vaak
- 6 stukjes Eieren
- 120 g suiker
- 120 g gewoon meel
- 1 stukjes Bakpoeder
- 3 el olie
Pudding
- 2 stukjes vanillepudding
- 500 ml melk
- 2 el suiker
Fruit
- Bosbessen
- frambozen
- jam
Laatste folders
Procedure
Klop de eitjes op met suiker tot schuim. Voeg geleidelijk gezeefde bloem gemengd met bakpoeder en olie toe.
Giet het beslag vaak op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.
Kook de pudding met melk.
Schep de pudding op met een lepel en leg hem op het pad.
Leg ook fruit op de weg.
Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 °C voor ongeveer 30 minuten.
Laat de taart na het bakken afkoelen en smeer het in met jam of decoreer het eventueel nog met fruit.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Biscuit taart met pudding en fruit
Een smakelijke en frisse biscuit taart met pudding en fruit, geliefd bij alle zoetekauwen. Deze taart is ideaal voor verschillende feestjes.
Klop de eitjes op met suiker tot schuim. Voeg geleidelijk gezeefde bloem gemengd met bakpoeder en olie toe.
Giet het beslag vaak op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.
Kook de pudding met melk.
Schep de pudding op met een lepel en leg hem op het pad.
Leg ook fruit op de weg.
Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 °C voor ongeveer 30 minuten.
Laat de taart na het bakken afkoelen en smeer het in met jam of decoreer het eventueel nog met fruit.
Hoe heb je dit recept gemaakt?