ADVERTENTIE
Bron :: FB: Varenie je radosť
Biscuit taart met pudding en fruit
Een smakelijke en frisse biscuit taart met pudding en fruit, geliefd bij alle zoetekauwen. Deze taart is ideaal voor verschillende feestjes.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
Vaak
- 6 stukjes Eieren
- 120 g suiker
- 120 g gewoon meel
- 1 stukjes Bakpoeder
- 3 el olie
Pudding
- 2 stukjes vanillepudding
- 500 ml melk
- 2 el suiker
Fruit
- Bosbessen
- frambozen
- jam
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
70 min.
1. Stap
Klop de eitjes op met suiker tot schuim. Voeg geleidelijk gezeefde bloem gemengd met bakpoeder en olie toe.
2. Stap
Giet het beslag vaak op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.
3. Stap
Kook de pudding met melk.
4. Stap
Schep de pudding op met een lepel en leg hem op het pad.
5. Stap
Leg ook fruit op de weg.
6. Stap
Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 °C voor ongeveer 30 minuten.
7. Stap
Laat de taart na het bakken afkoelen en smeer het in met jam of decoreer het eventueel nog met fruit.