ADVERTENTIE

Bron :: FB: Varenie je radosť

Biscuit taart met pudding en fruit

Een smakelijke en frisse biscuit taart met pudding en fruit, geliefd bij alle zoetekauwen. Deze taart is ideaal voor verschillende feestjes.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8

Vaak

  • 6 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 120 g suiker Toegevoegd aan
  • 120 g gewoon meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 3 el olie Toegevoegd aan

Pudding

  • 2 stukjes vanillepudding Toegevoegd aan
  • 500 ml melk Toegevoegd aan
  • 2 el suiker Toegevoegd aan

Fruit

  • Bosbessen Toegevoegd aan
  • frambozen Toegevoegd aan
  • jam Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

70 min.
1. Stap

Klop de eitjes op met suiker tot schuim. Voeg geleidelijk gezeefde bloem gemengd met bakpoeder en olie toe.

2. Stap

Giet het beslag vaak op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.

3. Stap

Kook de pudding met melk.

4. Stap

Schep de pudding op met een lepel en leg hem op het pad.

ADVERTENTIE
5. Stap

Leg ook fruit op de weg.

6. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 °C voor ongeveer 30 minuten.

7. Stap

Laat de taart na het bakken afkoelen en smeer het in met jam of decoreer het eventueel nog met fruit.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Biscuit taart met pudding en fruit

Een smakelijke en frisse biscuit taart met pudding en fruit, geliefd bij alle zoetekauwen. Deze taart is ideaal voor verschillende feestjes.

70
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Klop de eitjes op met suiker tot schuim. Voeg geleidelijk gezeefde bloem gemengd met bakpoeder en olie toe.

2. Stap

Giet het beslag vaak op een ingevette en met bloem bestrooide bakplaat.

3. Stap

Kook de pudding met melk.

4. Stap

Schep de pudding op met een lepel en leg hem op het pad.

5. Stap

Leg ook fruit op de weg.

6. Stap

Bak de taart in een voorverwarmde oven op 180 °C voor ongeveer 30 minuten.

7. Stap

Laat de taart na het bakken afkoelen en smeer het in met jam of decoreer het eventueel nog met fruit.

Ingrediënten
Vaak
6 stukjes
Eieren
120 g
suiker
120 g
gewoon meel
1 stukjes
Bakpoeder
3 el
olie
Pudding
2 stukjes
vanillepudding
500 ml
melk
2 el
suiker
Fruit
Bosbessen
frambozen
jam