:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/j-NKyQ3gmsHANJam-0O6/d22c69925ea3e24e20e743f463291c.jpeg)
Bron :: martince2 from Getty Images
Bananenmuffins
Verras je familie of vrienden met deze sappige bananenmuffins. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden en zullen zowel kinderen als volwassenen aanspreken.
Ingrediënten
- 250 g Glad meel
- 150 g Suiker
- 1⁄2 theelepel Theebikarbonaten
- 2 stukjes Grote rijpe bananen
- 2 stukjes Eieren
- 120 ml Olie
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de droge ingrediënten in één kom en de natte ingrediënten in een andere kom. Combineer dan beide mengsels.
Verdeel het deeg vaak in een muffinvorm en bak gedurende 20-25 minuten, of totdat de muffins goudbruin zijn en de prikker droog blijft.
Laat de muffins minstens 5 minuten afkoelen in de vorm voordat je ze eruit haalt. Laat ze vervolgens volledig afkoelen op een rooster.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Bananenmuffins
Verras je familie of vrienden met deze sappige bananenmuffins. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden en zullen zowel kinderen als volwassenen aanspreken.
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de droge ingrediënten in één kom en de natte ingrediënten in een andere kom. Combineer dan beide mengsels.
Verdeel het deeg vaak in een muffinvorm en bak gedurende 20-25 minuten, of totdat de muffins goudbruin zijn en de prikker droog blijft.
Laat de muffins minstens 5 minuten afkoelen in de vorm voordat je ze eruit haalt. Laat ze vervolgens volledig afkoelen op een rooster.
Hoe heb je dit recept gemaakt?