ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/hAkV3i8DIKDWAb-YudTa/25b43bf7e15742c82858278ed48608.jpeg)
Bananenmuffins met frambozen
Tip om oudere bananen te gebruiken
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
10
- 3 stukjes bananen
- 1 stukjes ei
- 70 ml olie
- 70 g bruine suiker
- 180 g gewoon meel
- 1 Artikel Zuiveringszout
- 150 g frambozen
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
25 min.
1. Stap
Prak de bananen goed met een vork. Voeg eieren, suiker en olie toe.
2. Stap
Meng alles goed door elkaar en voeg de bloem toe met de bakpoeder.
3. Stap
Ten slotte voegen we frambozen toe (vers of bevroren). We vullen de muffinvorm die we hebben bekleed met mandjes, of we gebruiken siliconen.
4. Stap
Bakken op 200 °C voor ongeveer 25 minuten.
ADVERTENTIE
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Bananenmuffins met frambozen
Tip om oudere bananen te gebruiken
25
Notulen10
Aantal portiesProcedure
1. Stap
Prak de bananen goed met een vork. Voeg eieren, suiker en olie toe.
2. Stap
Meng alles goed door elkaar en voeg de bloem toe met de bakpoeder.
3. Stap
Ten slotte voegen we frambozen toe (vers of bevroren). We vullen de muffinvorm die we hebben bekleed met mandjes, of we gebruiken siliconen.
4. Stap
Bakken op 200 °C voor ongeveer 25 minuten.
Ingrediënten
3 stukjes
bananen
1 stukjes
ei
70 ml
olie
70 g
bruine suiker
180 g
gewoon meel
1 Artikel
Zuiveringszout
150 g
frambozen
Hoe heb je dit recept gemaakt?