:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/1qwPTPqZqbIVftsg0eQM/bf2e07f9bc3b6419296d054f0be106.jpeg)
Bananencake
Een cake zonder eieren.
Ingrediënten
- 120 g fijne havervlokken
- 120 ml Volle melk
- 1 banaan
- 40 g Pindakaas
- 1 lepel Laad de vertaling op
- 1 lepel Van rijststroop andere zoetstoffen
- 1 lepel Bakpoeder
- Klein fruit
- Noten
- of Kokoschocolade op het oppervlak van de taart
Laatste folders
Procedure
Mix de banaan met de haver.
We voegen de overige ingrediënten toe, melk, pindakaas, bakpoeder, carob en siroop. Alles grondig kloppen.
We scheppen vaak met een lepel in een siliconen vorm of we smeren het uit op bakpapier en zetten het op een bakplaat.
Op de top leggen we naar smaak, ik heb voor bosbessen gekozen.
We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken het op 180/30 minuten of naar behoefte. (test met een spies)
We selecteren, laten afkoelen en zo halen we uit de vorm.
De taart is zacht van binnen.
Eet smakelijk!
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Bananencake
Een cake zonder eieren.
Mix de banaan met de haver.
We voegen de overige ingrediënten toe, melk, pindakaas, bakpoeder, carob en siroop. Alles grondig kloppen.
We scheppen vaak met een lepel in een siliconen vorm of we smeren het uit op bakpapier en zetten het op een bakplaat.
Op de top leggen we naar smaak, ik heb voor bosbessen gekozen.
We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken het op 180/30 minuten of naar behoefte. (test met een spies)
We selecteren, laten afkoelen en zo halen we uit de vorm.
De taart is zacht van binnen.
Eet smakelijk!
Hoe heb je dit recept gemaakt?