ADVERTENTIE

Bananencake

Een cake zonder eieren.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 120 g fijne havervlokken Toegevoegd aan
  • 120 ml Volle melk Toegevoegd aan
  • 1 banaan Toegevoegd aan
  • 40 g Pindakaas Toegevoegd aan
  • 1 lepel Laad de vertaling op Toegevoegd aan
  • 1 lepel Van rijststroop andere zoetstoffen Toegevoegd aan
  • 1 lepel Bakpoeder Toegevoegd aan
  • Klein fruit Toegevoegd aan
  • Noten Toegevoegd aan
  • of Kokoschocolade op het oppervlak van de taart Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

40 min.
1. Stap

Mix de banaan met de haver.

2. Stap

We voegen de overige ingrediënten toe, melk, pindakaas, bakpoeder, carob en siroop. Alles grondig kloppen.

3. Stap

We scheppen vaak met een lepel in een siliconen vorm of we smeren het uit op bakpapier en zetten het op een bakplaat.

4. Stap

Op de top leggen we naar smaak, ik heb voor bosbessen gekozen.

ADVERTENTIE
5. Stap

We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken het op 180/30 minuten of naar behoefte. (test met een spies)

6. Stap

We selecteren, laten afkoelen en zo halen we uit de vorm.

7. Stap

De taart is zacht van binnen.

8. Stap

Eet smakelijk!

ADVERTENTIE

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image minipapkaci

Bananencake

Een cake zonder eieren.

40
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Mix de banaan met de haver.

2. Stap

We voegen de overige ingrediënten toe, melk, pindakaas, bakpoeder, carob en siroop. Alles grondig kloppen.

3. Stap

We scheppen vaak met een lepel in een siliconen vorm of we smeren het uit op bakpapier en zetten het op een bakplaat.

4. Stap

Op de top leggen we naar smaak, ik heb voor bosbessen gekozen.

5. Stap

We zetten het in de voorverwarmde oven en bakken het op 180/30 minuten of naar behoefte. (test met een spies)

6. Stap

We selecteren, laten afkoelen en zo halen we uit de vorm.

7. Stap

De taart is zacht van binnen.

8. Stap

Eet smakelijk!

Ingrediënten
120 g
fijne havervlokken
120 ml
Volle melk
1
banaan
40 g
Pindakaas
1 lepel
Laad de vertaling op
1 lepel
Van rijststroop andere zoetstoffen
1 lepel
Bakpoeder
Klein fruit
Noten
of
Kokoschocolade op het oppervlak van de taart