ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/pu9jtK0zDSzLdzwpcFqK/26935025958e78a86bcfe91f473ee8.jpeg)
Bron :: amnarj2006 from Getty Images
Bananencake zonder bloem
Een gezonde en smakelijke cake vol vezels en eiwitten. De bereiding is heel eenvoudig en snel.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 2 stukjes banaan
- 200 g havervlokken
- 2 stukjes ei
- 1 theelepel Bakpoeder
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
We kloppen het eiwit tot schuim.
2. Stap
We voegen een geprakte banaan, vlokken en bakpoeder toe.
3. Stap
Giet het deeg in de vormen en bak ongeveer 25 minuten op 180°C.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Bananencake zonder bloem
Een gezonde en smakelijke cake vol vezels en eiwitten. De bereiding is heel eenvoudig en snel.
30
Notulen4
Aantal portiesProcedure
1. Stap
We kloppen het eiwit tot schuim.
2. Stap
We voegen een geprakte banaan, vlokken en bakpoeder toe.
3. Stap
Giet het deeg in de vormen en bak ongeveer 25 minuten op 180°C.
Ingrediënten
2 stukjes
banaan
200 g
havervlokken
2 stukjes
ei
1 theelepel
Bakpoeder
Hoe heb je dit recept gemaakt?