ADVERTENTIE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/nl/recipe/UaoGz4Te6JFS7g2yfXZx/20e7163680ab525d1e7e2dbc94d63f.jpeg)
Banana-ijs
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 2 bananen
- 1 witte yoghurt
- 1 lepel Tussen
- 1⁄2 lepels Kaneel
- 100 g Warme chocolade
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
10 min.
1. Stap
We mengen yoghurt met honing en kaneel.
2. Stap
We steken een halve banaan op spiesjes of medische stokjes.
3. Stap
We dompelen de banaan in yoghurt en vriezen deze in voor 3 uur.
4. Stap
We smelten de chocolade in een waterbad.
ADVERTENTIE
5. Stap
We dompelen de bevroren banaan in chocolade en zetten hem weer in de vriezer, ongeveer een half uur, de chocolade hardt snel uit.
6. Stap
Eet smakelijk!😉
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Nieuwste recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Reels
NieuwFavoriete recepten
ADVERTENTIE
ADVERTENTIE
Top categorieën
Banana-ijs
10
Notulen4
Aantal portiesProcedure
1. Stap
We mengen yoghurt met honing en kaneel.
2. Stap
We steken een halve banaan op spiesjes of medische stokjes.
3. Stap
We dompelen de banaan in yoghurt en vriezen deze in voor 3 uur.
4. Stap
We smelten de chocolade in een waterbad.
5. Stap
We dompelen de bevroren banaan in chocolade en zetten hem weer in de vriezer, ongeveer een half uur, de chocolade hardt snel uit.
6. Stap
Eet smakelijk!😉
Ingrediënten
2
bananen
1
witte yoghurt
1 lepel
Tussen
1⁄2 lepels
Kaneel
100 g
Warme chocolade
Hoe heb je dit recept gemaakt?