:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/be/recipe/32IohRx85cXKNQawPOPf/6918ef80724c67b17e121f85e281ce.png)
Babovka met chocolade
Dit recept voor babovka met chocolade is makkelijk te bereiden. Het is ideaal voor bij de ochtendkoffie of als dessert na de lunch.
Ingrediënten
- 250 g Meel
- 1 stukjes Bakpoeder
- 200 g suiker
- 125 g boter
- 100 g chocolade koken
- 4 stukjes Eieren
- 1 kopje melk
Laatste folders
Procedure
Verwarm de oven voor op 180°C en bereid een tulbandvorm voor, vet hem in en bestrooi met bloem.
Meng in één container bloem met bakpoeder en in een andere container meng boter, suiker, eieren en melk tot een glad mengsel.
Voeg langzaam de droge mix toe aan de natte en roer tot een gladde massa.
Rasp de chocolade en voeg het toe aan het beslag.
Giet het deeg in de voorbereide vorm en bak de cake in de oven gedurende 60 minuten.
Laat de cake afkoelen en haal deze dan voorzichtig uit de vorm.
Deel het recept met anderen
Reels
NieuwNieuwste recepten
Nieuwste recepten
Reels
NieuwFavoriete recepten
Top categorieën
Babovka met chocolade
Dit recept voor babovka met chocolade is makkelijk te bereiden. Het is ideaal voor bij de ochtendkoffie of als dessert na de lunch.
Verwarm de oven voor op 180°C en bereid een tulbandvorm voor, vet hem in en bestrooi met bloem.
Meng in één container bloem met bakpoeder en in een andere container meng boter, suiker, eieren en melk tot een glad mengsel.
Voeg langzaam de droge mix toe aan de natte en roer tot een gladde massa.
Rasp de chocolade en voeg het toe aan het beslag.
Giet het deeg in de voorbereide vorm en bak de cake in de oven gedurende 60 minuten.
Laat de cake afkoelen en haal deze dan voorzichtig uit de vorm.
Hoe heb je dit recept gemaakt?