ADVERTENTIE
Babovka met chocolade
Dit recept voor babovka met chocolade is makkelijk te bereiden. Het is ideaal voor bij de ochtendkoffie of als dessert na de lunch.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
8
- 250 g Meel
- 1 stukjes Bakpoeder
- 200 g suiker
- 125 g boter
- 100 g chocolade koken
- 4 stukjes Eieren
- 1 kopje melk
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
90 min.
1. Stap
Verwarm de oven voor op 180°C en bereid een tulbandvorm voor, vet hem in en bestrooi met bloem.
2. Stap
Meng in één container bloem met bakpoeder en in een andere container meng boter, suiker, eieren en melk tot een glad mengsel.
3. Stap
Voeg langzaam de droge mix toe aan de natte en roer tot een gladde massa.
4. Stap
Rasp de chocolade en voeg het toe aan het beslag.
5. Stap
Giet het deeg in de voorbereide vorm en bak de cake in de oven gedurende 60 minuten.
6. Stap
Laat de cake afkoelen en haal deze dan voorzichtig uit de vorm.