ADVERTENTIE

Babovka met chocolade

Dit recept voor babovka met chocolade is makkelijk te bereiden. Het is ideaal voor bij de ochtendkoffie of als dessert na de lunch.

ADVERTENTIE

Ingrediënten

porties
8
  • 250 g Meel Toegevoegd aan
  • 1 stukjes Bakpoeder Toegevoegd aan
  • 200 g suiker Toegevoegd aan
  • 125 g boter Toegevoegd aan
  • 100 g chocolade koken Toegevoegd aan
  • 4 stukjes Eieren Toegevoegd aan
  • 1 kopje melk Toegevoegd aan
ADVERTENTIE

Procedure

90 min.
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C en bereid een tulbandvorm voor, vet hem in en bestrooi met bloem.

2. Stap

Meng in één container bloem met bakpoeder en in een andere container meng boter, suiker, eieren en melk tot een glad mengsel.

3. Stap

Voeg langzaam de droge mix toe aan de natte en roer tot een gladde massa.

4. Stap

Rasp de chocolade en voeg het toe aan het beslag.

ADVERTENTIE
5. Stap

Giet het deeg in de voorbereide vorm en bak de cake in de oven gedurende 60 minuten.

6. Stap

Laat de cake afkoelen en haal deze dan voorzichtig uit de vorm.

Beoordeel dit recept

Vind je dit recept lekker?

Hoe heb je dit recept gemaakt?

0 / 255
Als je een foto hebt, voeg die dan hier toe

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nieuwste recepten

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Reels

Nieuw

Top categorieën

Dranken

77 recepten

Middagmaal

922 recepten

Ontbijt

224 recepten

Laat ontbijt

187 recepten

Diner

858 recepten

Dessert

658 recepten

Gebak

208 recepten

Taarten

133 recepten
Recipe author image Iwa

Babovka met chocolade

Dit recept voor babovka met chocolade is makkelijk te bereiden. Het is ideaal voor bij de ochtendkoffie of als dessert na de lunch.

90
Notulen
8
Aantal porties
Procedure
1. Stap

Verwarm de oven voor op 180°C en bereid een tulbandvorm voor, vet hem in en bestrooi met bloem.

2. Stap

Meng in één container bloem met bakpoeder en in een andere container meng boter, suiker, eieren en melk tot een glad mengsel.

3. Stap

Voeg langzaam de droge mix toe aan de natte en roer tot een gladde massa.

4. Stap

Rasp de chocolade en voeg het toe aan het beslag.

5. Stap

Giet het deeg in de voorbereide vorm en bak de cake in de oven gedurende 60 minuten.

6. Stap

Laat de cake afkoelen en haal deze dan voorzichtig uit de vorm.

Ingrediënten
250 g
Meel
1 stukjes
Bakpoeder
200 g
suiker
125 g
boter
100 g
chocolade koken
4 stukjes
Eieren
1 kopje
melk