ADVERTENTIE
Bron :: FB: Recepty a rady do kuchyne I.
Aziatische kippenpan
Bereiding van een sappige kippenpan met een exotisch tintje van de traditionele Aziatische keuken.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
Hoofdmengsel
- 500 g kipfilet
- 2 stuk De Ui
- Groentemix
- pasta
Saus
- 4 el Sojasaus
- 2 el Rijstazijn
- 1 Artikel Geraspte verse gember
- 2 stuk teentjes knoflook
- 2 el Gereedschap
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
30 min.
1. Stap
Snijd de kipfilet in dunne reepjes en bak ze in een pan met een beetje olie.
2. Stap
Voeg de gesneden groenten toe en rooster enkele minuten tot de groenten zacht zijn.
3. Stap
Meng in een kom de sojasaus, rijstazijn, geraspte gember, geperste knoflook en honing. Voeg deze saus toe aan de pan met vlees en groenten.
4. Stap
Goed mengen en nog even in de pan laten zitten, zodat alle smaken zich vermengen.
5. Stap
We koken de pasta, laten ze uitlekken en serveren ze met het vlees-groentemengsel.