ADVERTENTIE
Bron :: Tatiana Volgutova from Getty Images
Avocado en Eiersalade
Een ongelooflijk voedzame en smakelijke salade die perfect is als lichte lunch op het werk of als diner. De avocado voegt romigheid toe, de eieren zijn een bron van eiwitten en de mayonaise voegt een rijke smaak toe. Deze salade is een combinatie van klassieke ingrediënten in een modern jasje.
ADVERTENTIE
Ingrediënten
porties
4
- 2 Stuk Rijpe avocado
- 4 Stuk Hardgekookte eieren
- 2 lepels Mayonaise
- 1 stuk Ijsbergsla
- 1 knijpen Zout
- 1 knijpen Peper
- Peterselie
Laatste folders
ADVERTENTIE
Procedure
20 min.
1. Stap
We schillen de avocado, verwijderen de pitten en snijden deze in blokjes.
2. Stap
We pellen de eieren en snijden ze in blokjes.
3. Stap
We wassen en hakken de sla.
4. Stap
In een kom mengen we avocado, peterselie, eieren, sla en mayonaise. We kruiden met zout en peper. We mengen zodat de ingrediënten samenkomen.
5. Stap
We serveren de salade meteen, of bewaren hem in de koelkast tot 2 uur voor het serveren.